رضیم
شماره دستور پخت: 585
رضیم
طرز تهیه کباب تابه ای

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه کباب تابه ای 

متن ویدئو طرز تهیه کباب تابه ای

مواد لازم برای این غذا عبارتند از:

گوشت800گرم (50% گوسفند و 50% گوساله)

چون گوشت گوسفند آب میشه اگه فقط گوشت گوسفند باشه کباب ما خیلی کم میشه

پیاز حدود 400 (تقریبا نصف گوشت)

من هیچ وقت آب پیاز رو نمی­گیرم چون تغییری ایجاد نمیکنه البته هستند کسایی که نحوه آموزششون متفاوته و ممکنه بعضی از دوستان بگیرن

فلفل سیاه و نمک می­تونین از زعفران هم استفاده کنید اگر مایل بودین

گوجه هم که نشانه کباب ایرانیه و خب گوجه هم هست

برای شروع اول پیازها رو رنده می­کنیم رنده ریز البته و بعد اونا رو به گوشت چرخ­کرده اضافه می­کنیم و خوب ورز میدیم. و توی همین فاصله نمک رو هم اضافه می­کنیم من دو قاشق چایخوری اضافه کردم

فلفل سیاه هم یه قاشق چایخوری و یه مقدار زعفران هم اضافه می­کنم

برای گرفتن گوشت برای این­که به دست نچسبه اول آب دست می­کنیم یعنی دستمون رو به آب میزنیم و یه مقدار از گوشت رو برمیداریم و کف تابه صاف می­کنیم. این ضخیم بودن یا نازک بودنش سلیقه­ایه.

بعد با لیسک روی گوشت رو صاف می­کنم بعد توی تابه گرد هم آموزشتون میدم. بعد به اندازه مورد نظرم جدا می­کنم.

برای سرو غذا می­تونید اگه دوس داشتین از سماق استفاده کنید می­دونین که سماق و گوجه از ملزومات کباب ایرانیه.

خب این تموم شد میزارمش روی هیتر نیازی به هیچیم نداره اگه احیانا روغن لازم داشت یکم اضافه می­کنید ولی نه اولش پیاز خودش آب میندازه اگه خواستین بعدش حس کردین کمه اضافه کنید

توی ظرف دایره­ای هم به همین شکله اگه برشش براتون سخت بود می­تونین بعد از پخت ببرید ولی خب من همیشه اول این کارو می­کنم. توی تابه گرد سعی کنید دورش رو جمع کنید وگرنه حالت تیکه تیکه میشه و حالت خوبی نداره.

خب غذامون آماده شده

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کباب تابه ای”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *