

موارد لازم + طرز تهیه
فیلم طرز تهیه کباب تابه ای
متن ویدئو طرز تهیه کباب تابه ای
مواد لازم برای این غذا عبارتند از:
گوشت800گرم (50% گوسفند و 50% گوساله)
چون گوشت گوسفند آب میشه اگه فقط گوشت گوسفند باشه کباب ما خیلی کم میشه
پیاز حدود 400 (تقریبا نصف گوشت)
من هیچ وقت آب پیاز رو نمیگیرم چون تغییری ایجاد نمیکنه البته هستند کسایی که نحوه آموزششون متفاوته و ممکنه بعضی از دوستان بگیرن
فلفل سیاه و نمک میتونین از زعفران هم استفاده کنید اگر مایل بودین
گوجه هم که نشانه کباب ایرانیه و خب گوجه هم هست
برای شروع اول پیازها رو رنده میکنیم رنده ریز البته و بعد اونا رو به گوشت چرخکرده اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم. و توی همین فاصله نمک رو هم اضافه میکنیم من دو قاشق چایخوری اضافه کردم
فلفل سیاه هم یه قاشق چایخوری و یه مقدار زعفران هم اضافه میکنم
برای گرفتن گوشت برای اینکه به دست نچسبه اول آب دست میکنیم یعنی دستمون رو به آب میزنیم و یه مقدار از گوشت رو برمیداریم و کف تابه صاف میکنیم. این ضخیم بودن یا نازک بودنش سلیقهایه.
بعد با لیسک روی گوشت رو صاف میکنم بعد توی تابه گرد هم آموزشتون میدم. بعد به اندازه مورد نظرم جدا میکنم.
برای سرو غذا میتونید اگه دوس داشتین از سماق استفاده کنید میدونین که سماق و گوجه از ملزومات کباب ایرانیه.
خب این تموم شد میزارمش روی هیتر نیازی به هیچیم نداره اگه احیانا روغن لازم داشت یکم اضافه میکنید ولی نه اولش پیاز خودش آب میندازه اگه خواستین بعدش حس کردین کمه اضافه کنید
توی ظرف دایرهای هم به همین شکله اگه برشش براتون سخت بود میتونین بعد از پخت ببرید ولی خب من همیشه اول این کارو میکنم. توی تابه گرد سعی کنید دورش رو جمع کنید وگرنه حالت تیکه تیکه میشه و حالت خوبی نداره.
خب غذامون آماده شده
طرز تهیه کباب تابه ای رضیم
کباب تابهای یک کباب خانگی محبوب و بسیار پرطرفدار ایرانی است که از آشپزخانههای خانگی وارد منوی رستورانهای بزرگ شده است. کباب تابهای از غذاهای خوشمزهای به شمار میرود که علاوه بر اینکه یک غذای ساده برای شام یا ناهار است، میتوانیم از آن به عنوان یک شام دوست داشتنی نیز استفاده کنیم. میتوانیم این غذای خوشمزه را بدون آب و به سلیقه خود سرخ شده درست کنیم و یا در صورت تمایل آبدار درست کنیم برای دیدن این آموزش آشپزی با سایت آموزش آشپزی رضیم همراه باشید.
مواد لازم کباب تابه ای برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد بزرگ
گوجه فرنگی ۴ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
سیب زمینی ۲ عدد متوسط
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
روغن و زردچوبه به اندازه کافی
دستور پخت کباب تابه ای
مرحله اول
ابتدا پیازها را پوست گرفته و میشوییم سپس با رنده متوسط رنده میکنیم و در ظرفی بزرگ و جادار میریزیم. سپس گوشت چرخ کرده را به ظرف حاوی پیاز اضافه کنید و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید.
مرحله دوم
مواد را خوب هم میزنیم تا کاملاً یکدست شوند سپس چند دقیقه مواد را ورز میدهیم تا یکدست شوند. اگر وقت کافی دارید بگذارید سس باربیکیو حدود یک ساعت در یخچال بماند تا در آخر کباب بهتری داشته باشید، البته اگر وقت ندارید میتوانید از این مرحله صرف نظر کنید.
مرحله سوم
بعد از خارج كردن سس كباب از يخچال، تابه مناسبي را روي حرارت گذاشته و با كمي روغن چرب ميكنيم. بعد سس باربیکیو را کف تابه میریزیم و آن را صاف میکنیم تا سطح کباب در تمام قسمتهای تابه یکسان شود.
مرحله چهارم
بعد از پختن کباب آن را به دلخواه برش میدهیم (برای زیبایی بیشتر میتوانید کباب را مانند کباب کوبیده از طول برش دهید) سپس کباب را برمیگردانیم تا طرف دیگر کباب هم پخته شود.
مرحله پنجم
در این مرحله پخت کباب تقریباً تمام شده و باید سس کباب را آماده کنیم. برای این منظور رب گوجه فرنگی را در تابه ای جداگانه تفت دهید تا کاملاً سرخ شود. این باعث میشود سس خوش رنگتر و خوشمزهتر شود.
مرحله ششم
البته باید مراقب باشید رب گوجه فرنگی نسوزد چون سس باربیکیو را بیمزه و کمی تلخ میکند. بعد از اینکه سس گوجه فرنگی را خوب تفت دادیم، نصف پیمانه آب با زعفران، کمی آبلیمو و فلفل سیاه اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم تا مواد سس یکدست شود.
مرحله هفتم
بعد از اینکه دو طرف کباب سرخ شد سس را به تابه حاوی کباب اضافه میکنیم و درب تابه را میبندیم تا سس جذب کباب شود. در این مرحله گوجهها را از وسط نصف میکنیم و کنار تابه میگذاریم تا زمانی که کباب آماده شد گوجهها پخته شوند.
مرحله هشتم
استفاده از سیب زمینی سرخ شده در کنار تابه گریل اختیاری است. در صورت تمایل سیب زمینیها را پوست بگیرید و به صورت حلقهای برش دهید و سپس در روغن سرخ کنید. در نهایت پس از آماده شدن کباب آن را در ظرف مورد نظر قرار دهید و روی آن را با گوجه فرنگی و سیب زمینی سرخ شده تزئین کنید.
نکات پخت کباب تابه ای
کباب تابه ای بدون روغن
اگر می خواهید برشته تابه ای بدون روغن درست کنید باید چند نکته را رعایت کنید تا رست تابهای شما در آخر خشک و جمع نشود. برای تهیه کباب تابه ای بدون روغن حتما از گریل یا تابه چدنی ضخیم استفاده کنید زیرا گریل از خشک شدن آب گوشت جلوگیری میکند.
و در نتیجه کباب تابهای شما بعد از پخت آبدار و خوشمزه میشود. در تابههای دو طرفه هم میتوانید کباب تابهای بدون روغن درست کنید البته در این تابهها آب گوشت خیلی زود خشک میشود و در پایان پخت کبابهای شما خشک میشود.
کباب تابه ای زعفرانی
اگر میخواهید کباب تابهای شما طعم و عطر زعفران داشته باشد، باید ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده را با ۲۵ گرم کره آب شده مخلوط کنید و در حین پخت با برس تمیز روی گریل بمالید. این کار علاوه بر اینکه کباب شما بوی زعفران میدهد، کباب را خوشمزهتر میکند.
کباب تابه ای آبدار
اگر میخواهید کباب ماهیتابهتان خشک نشود، حتماً بگذارید با دمای کم سرخ شود. اگر حرارت زیاد باشد سس باربیکیو آب آزاد نمیکند و خیلی زود خشک میشود اما اگر با دمای کم سرخ شود سس باربیکیو آب آزاد میکند و در آخر کباب آبدارتری خواهید داشت. برای داشتن یک گریل تابهای آبدار، باید زمان بیشتری را صرف سرخ کردن گریل کنید.
کباب تابه ای دو رنگ
روش دیگر پخت کباب تابه ای استفاده از ترکیب گوشت مرغ و گوسفند است که بسیار خوشمزه و شیک است و برای مجالس بسیار مناسب است.
کباب تابه ای در فر
یکی از روشهای پخت کباب در تابه که امروزه بسیار مورد توجه قرار گرفته است، استفاده از فر برای پخت کباب است که در ترکیه بسیار متداول است.
کباب تابه ای مرغ
اگر به هر دلیلی نمیخواهید این کباب خوشمزه را با گوشت قرمز درست کنید، میتوانید آن را با گوشت مرغ جایگزین کنید.
دل آویز (خریدار محصول) –
نوش جان????