رضیم
شماره دستور پخت: 419
رضیم
طرز تهیه کتلت شیرازی

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه کتلت شیرازی

متن ویدئو طرز تهیه کتلت شیرازی

سیب زمینی 2 عدد، آرد شیرینی پزی یک دوم پیمانه، کره یا روغن جامد 1 قاشق غذاخوری، تخم مرغ 1 عدد، پیاز رنده شده و آب گرفته شده 1 عدد، آرد سوخاری 1 قاشق غذاخوری، آب 1 پیمانه، پودر زردچوبه یک دوم قاشق چایی خوری، پودر فلفل سیاه یک دوم قاشق چایی خوری، پودر سیر یک دوم قاشق چایی خوری، ابتدا سیبزمینی ها رو در قابلمه ای با آب بپزید تا پخته بشه بعد از پخت کنار بگذارید تا خنک بشه در قابلمه کوچکی 1 پیمانه آب را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم جوش بیاد، بعد از این که جوش اومد کره یا روغن جامد رو اضافه کرده و ادویه جات زردچوبه، پودر فلفل سیاه و پودر سیر رو اضافه کرده و نمک به مقدار لازم و مخلوط کنید، سپس آرد شیرینی پزی رو یکباره به قابلمه اضافه کنید مداوم هم بزنید تا آرد جمع بشه و کامل با مواد مخلوط بشه صاف و یکدست شه.

آرد رو به کاسه دیگه ای منتقل کرده اجازه بدید خنک شه سپس که سیب زمینی ها خنک شدن با استفاده از رنده ریز رنده کرده و کنار بگذارید. بعد از اینکه خنک شده و دست رو نسوزوند تخم‌مرغ رو اضافه می کنیم و با دست ورز بدید تا مواد مخلوط شه سپس پیاز و سیب زمینی رنده شده رو به آرد اضافه کنید.

آرد سوخاری رو اضافه کنید و نمک به میزان لازم و مواد رو با دست ورز بدید تا هم بخوره سپس روی ظرف رو بپوشونید و به یخچال منتقل کنید تا خودش رو بگیره سپس مواد آماده است. کتلت رو به صورت استوانه‌ای دربیاورید و سپس داخل ظرفی که آرد سوخاری ریخته شده بغلتونید تا پوشیده شه با دست به شکل لوزی فرم بدید بعد از اون مواد آماده سرخ کردن هست روغن بریزید و دو طرف کتلت رو طلایی سرخ کنید و سریعاً پس از سرخ کردن سرو کنید.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کتلت شیرازی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *