رضیم
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

مواد لازم گراتن گوشت و سیب زمینی:
گوشت چرخکرده ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
جعفری ۲-۳ قاشق غذاخوری
پاپریکا،نمک و فلفل
سیب زمینی متوسط ۷-۸ عدد
کره ۳۵ گرم
آرد ۲ قاشق غذاخوری
شیر ۱/۵ لیوان
.طرز تهیه:ابتدا گوشت چرخکرده را با پیاز آبگرفته و جعفری ساطوری شده و نمک و فلفل و پاپریکا مخلوط میکنیم سپس در یخچال استراحت دهید در این فاصله سیب زمینی ها را آبپز کنید پوست گرفته و گرد گرد برش بزنید و کنار بگذارید طبق ویدیو،ظرف فر را برداشته یک لایه سیب زمینی پخته و برش خورده را کف ظرف بچینید و سپس گوشت ها را که قلقلی کردین در روی سیب زمینی ها چیده و مابین هر گوشت دوباره یک عدد سیب زمینی پخته بگذارید تا ظرف پر شود ،و روی گوشت ها از سس بشامل ریخته (برای تهیه سس بشامل آرد را با کره تفت میدهیم تا بوی خامی آرد از بین برود و بعد کم کم بهش شیر اضافه میکنیم و هم میزنیم تا زمانیکه سس غلیظ شود اوسط پخت نمک و فلفل اضافه میکنیم و اجازه میدهیم روی شعله ملایم تا سس به قوام ماست نیمه شل در بیاید )و مقداری هم در آخر کار روی مواد پنیر پیتزا بریزید و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۱/۵ ساعت پخت کنید و نوش جاااان
#سالادمون هم تشکیل شده از کلم قرمز و سفید،هویج که همه به صورت خلالی خیلی نازک برش خوردن+ ذرت و لپبیا قرمز پخته شده+ریحان و بادام زمینی یا گردوی خرد شده+سس که از ترکیبات ماست ایسلندی،سس خردل،روغن زیتپن،لیموترش تازه،سبزیجات معطر خشک و کنجد و نمک و فلفل درست که همه باهم مخلوط و سرو شده.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه گراتن گوشت و سیب زمینی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *