رضیم
شماره دستور پخت: 1956
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

جوجه چینی
مواد لازم:
فیله مرغ ۲۵۰ گرم(بسته به تعدادتون کم یا زیاد کنید)
مواد مرینید مرغ (آب لیمو،زست لیمو،پاپریکا،نمک،فلفل،روغن زیتون،پوره سیر،پیاز )
دلستر ساده ۱ پیمانه
آب ۲/۳ لیوان
آرد به میزان لازم
بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل و پودر سیر مقداری
طرز تهیه: ابتدا باید مرغ را مزه دار کنیم در مواد مرینید یک شبانه روز و اگر وقتش رو ندارید دو ساعت مزه دار کنید،سپس در یک کاسه بزرگ دلستر و آب را مخلوط کرده بهش نمک و پودرسیر میزنیم و با همزن دستی میزنیم سپس کم کم آرد را اصافه کرده و هم میزنیم تا غلظت مواد مثل حلیم بشود و در مرحلخ آخر بیکینگ پودر را اضافه کرده مواد اگر شل تر از این حالت باشن به مرغ نمیچسبن پس حواستون باشه ،مسئله بعدی که بسیار مهمه در پف کردن ظرفی هست که برای سرخ کردن انتخاب میکنید ظرف را ترجیحا عمیق و کوچیک انتخاب کنید تا در روغن مصرفی صرفه جویی بشود، سپس فیله ها را که خوب مزه دار شدن در خمیر(مایه ای که حاضر کردیم ) میزنیم و در روغن داغ داغ سرخ میکنیم حرارت متوسط باشه نه کم و نه زیاد ،بعد از اتمام سرخ کردن جوجه چینی ها را روی دستمال آشپزخانه روغن گیری کنید و با سس تارتار میل کنید.
سس تارتار
خیارشور ۴-۵ عدد را ریز رنده کنید + ۱ عدد تخم مرغ آبپز رنده شده+۱ عدد آب لیموی تازه+نمک و فلفل+۱ حبه پوره سیر+۱ مشت جعفری خرد شده+پیازچه ساطوری شده+سس مایونز همه مواد را با هم ترکیب کنید یا توی غذاساز بریزید و بعد با جوجه چینی میل کنید.
پ ن: من میگو و پیاز حلقه ای برش داده شده و قارچ را هم در مواد زدم و سرخ کردم و تمااام.
پ ن:سیب زمینی های جذابمون هم در فر پخته شدن🙌🏻

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه جوجه چینی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *