رضیم
شماره دستور پخت: 2231
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

طرز تهیه مرغ خامه ای (روش 1)

مواد لازم:
سینه مرغ ۱ عدد یا چند تکه فیله کوچک
پیاز ۱ عدد
سیر ۱ حبه
قارچ ۶-۷ عدد
هویج ۲ عدد
نخودفرنگی ۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه ۱ قاشق مرباخوری
خامه ۲-۳قاشق غذاخوری
فلفل و پودرسیرو پاپریکا،پودر تخم گشنیز مقداری
قرص گالیبلانکا مرغ ۱ عدد
آرد مقداری
طرز تهیه: ابتدا فیله مرغ را مزه دار کنید میتونید با نمک و فلفل و لیموی تازه و پوره سیر ، روغن زیتون و زست لیمو مزه دار کنید و بزارید کنار ،در این فاصله سس را حاضر میکنیم؛ پیاز را ریز خرد کنید و در روغن کاملا سرخ کنید و پوره سیر را هم اضافه کنید تا طلایی شود سپس هویج و قارچ ها را اسلایس کنید و به پیاز اضافه کنید و همه مواد را باهم تفت بدید و بعد نخود فرنگی را اضافه کرده و دوباره تفت بدید سپس رب گوجه را اضافه کرده و کاملا با مواد سرخ میکنیم و بعد آب جوش و یک قرص عصاره را اضافه کنید اگر آب مرغ دارید از آب مرغ استفاده کنید و روی شعله ملایم بگذارید تا سس نصف پختش رو انجام دهد،تو این فاصله مرغ های مزه دار شده را با آرد مخلوط میکنیم (آرد را با فلفل و پودر سیر و پاپریکا مخلوط کردیم)سپس مرغ های آغشته به آرد را در روغن سرخ میکنیم ولی کاملا نه چون پخت اصلی در سس انجام میشود،پس وقتی دو طرف طلایی شد مرغ ها را برمیداریم،حالااا سس قارچ را از روی گاز بردارید و خامه به دمای محیط رسیده را در کاسه ای بریزید و بهش مقداری شیر گرم یا آب گرم یاهمان آب سس را اضافه کنید و هم بزنید تا خامه از هم باز شود و گلوله نشود و سپس به خوراک اضافه کنید و مرغ های سرخ شده را به سس اضافه کرده روی شعله ملایم میگذاریم تا پخته شود
پ ن: اگر رژیم دارید خامه را حذف کنید و مرغ ها را گریل کنید پیازها را با آب سرخ کنید و آب مرغ در خوراک استفاده کنید اگر سوالی بود بپرسید
پ ن: بچه ها من از خامه ترش استفاده کردم شمام اگر داشتین از اون استفاده کنید در غیر این صورت خامه صبحانه اوکی هست،برند کاله خامه ترش داره

طرز تهیه خوراک مرغ خامه ای (روش 2)

طرز تهیه خوراک مرغ خامه ای (روش 2)

مواد لازم:
سینه مرغ ۲ عدد
خامه ۵ قاشق غذاخوری
شیر نصف لیوان
گشنیز تازه ۶۰ گرم
کره ۳۰ گرم
نمک و فلفل
ادویه ایتالیایی
روغن زیتون
لیموترش تازه
رزماری
استاک مرغ ۱ پیمانه یا (مخلوط قرص مرغ+آب جوش)
.
طرز تهیه:ابتدا سینه مرغ را با نمک و فلفل و ادویه ایتالیایی یا (ریحان خشک) و روغن زیتون مزه دار میکنیم در تابه مقداری کره را آب کرده و مرغ های مزه دار شده را سرخ میکنیم و چند عدد رزماری تازه یا خشک رو در تابه کنار مرغ ها ریخته تا عطررزماری در غذا پخش شود دو طرف مرغ ها رو هم کاملا سرخ میکنیم پخت اصلی ما در درون سس انجام میشه پس فقط در حد سرخ شدن کفایت میکند،سپس مرغ و رزماری را از تابه خارج میکنیم و در همان تابه استاک مرغ را میریزیم برای تهیه استاک مرغ یک عدد قرص مرغ را در آب جوش حل کرده و بعد ازجوش آمدن در تابه میریزیم و مقداری آب لیموی تازه را به استاک اضافه میکنیم به اضافه شیر غلیظ شده با خامه (به این صورت که به ازای هر ۱ قاشق غذاخوری خامه ۲ قاشق غذاخوری شیر اضافه میشود) را به استاک اضافه کرده و سپس گشنیز ساطوری شده و بعد مرغ های سرخ شده را به تابه برمیگردانیم،من چند اسلایس لیمو هم اضافه کردم که بعد از چند دقیقه باید لیموها را خارج کنید شعله گاز راملایم میکنیم و اجازه میدهیم مرغ در سس کاملا پخته و سس غلیظ شود.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “خوراک مرغ خامه ای”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.