
موارد لازم + طرز تهیه
فیلم طرز تهیه ساندویچ رست بیف
متن ویدئو طرز تهیه ساندویچ رست بیف
هیچ آشپزی در هیچ کجای دنیا تمام غذاهای کشور خودش رو هم بلد نیست. منظورم این کشورر اینقدریا نیستا کشورای بزرگه. تفاوت دوتا اشپز خوب چاشنیشناسی و نحوه پخته. چیزی که من خیلی اصرار دارم که یاد بگیرین اینو. امروز رست بیف داریم ایتالین بیفه در واقع. طبق چاشنیهایی که ایتالیاییها معمولا بهش میزنن من بهش چاشنی میزنم امتحان کنیم ببینیم چی میشه بعد نحوه پخت رو بهتون آموزش میدم. ایتالیاییها معمولا اورگانو آویشن برگبو مرزنجوش فلفل سیاه رزماری پنیر از این جور چیزا درست میکنن. بریم که درست کنیم
فلفل سیاه تمام اینا میتونین خشکش رو هم استفاده کنین ولی اینطوری بهتره فلفل سیاه نمک رزماری خیلی نزنین مزه دوا میگیره برگ بو( دوعدد) یه پیاز با سیر در صورت تمایل یه دونه از این توی ایران بهش میگن گالیلابلانکا بهش میگن عصاره گوشت یکی از اینا. هرچی از اینا استفاده نکنین بهتره. فقط اورگانو میزنم آویشن نمیزنم یه مقدار کافیه. گووشتم وزنش یه کیلو و صد گرمه. شراب قرمز دوستانی که نمیخورن فکر میکنن حرومه میتونن یه دونه لبو اندازه تخم مرغ بجاش اضافه کنن (میتونید از پاپریکا-چیلی-آویشن-مرزنجوش-گشنیز خشک هم استفاده کنید)
توی یه قابلمه حتیالامکان استیل آب سرد میریزیم تمام مواد رو میریزیم این تو (ادویهها) شراب قرمز سیره رو هم با دستتون لهش کنید و بندازین یه همش میزنیم حالا گوشت رو بهش اضافه میکنیم میتونین یه تفت هم بهش بدین ولی من این کارو نمیکنم ببینین روی گوشت رو (آب) گرفته حالا زیر گوشت رو هم روشن میکنیم حرارتشو زیاد میکنیم تا وقتیکه به جوش بیاد بعد میگم بهتون که چیکار کنیم (درشو میبنده)
….
*جوش اومد
خیلی خب میزاریم پنج دقیقه بجوشه بعدش رزماری رو خارج میکنیم حالا روش رو فویل میزاریم ( و در قابلمه رو میبندیم) روی حرارت ملایم ملایم هیچکاری بهش نداریم سه ساعت دیگه هیچ کاری بهش نداریم
…
*سه ساعت بعد
خیلی خب عزیزدلم سه ساعته گذشته و گوشتمون کاملا نرم شده دیگه فویل رو برمیداریم ببینین حرارت روی یکه نگران سوختش نباشین یعنی چهارساعتش معادل یه ربع غذاهای دیگه است حالا فویل رو برمیداریم چک میکنیم که نرم شده یا نه اگه نرم نشده بود نیم ساعت الی یه ساعت دیگه باهمین شرایط میزاریم بپزه اگه نرم شده بود درش رو میبندم حرارت رو زیاد میکنم میزارم یه نیم ساعت تا یه ساعت دیگه هم بپزه. عزیزای دلم بستگی به سایز گوشتتون داره ممکنه پنج الی شیش ساعت هم بپزه بهترین سایز براش اینه کوچکترش هم کنید جالب نمیشه بزرگتر هم خیلی طول میکشه
…
*نیم ساعت بعد
خیلی خب نیم ساعتم هست که داره با حرارت بالا برای من میپزه جمعا برای من سه و نیم ساعت شد حالا گوشت رو خارج میکنیم آب رو هم صاف میکنیم حالا گوشت رو باید بزارین سرد شه اگه بخواین ورقه ورقهایش کنید میتونین ریشریشش هم کنید. یکی از سالمترین و مقویترین ساندویچها و خوشمزهترینها همین طور که برای بچههاتون میتونین درست کنید.
اینو میتونین بزارین سرد شه توی یخچال یعنی درستش اینه که بزارین یه چند ساعت توی یخچالم بمونه خیلی هم بهصرفه است این یه کیلو و صدگرمه قشنگ شیش تا هفت تا ساندویچ خوب میده
میتونین کامل غرق در سسش کنید میتونید سسش رو جدا بزارین همین قدر کافیه ولی به نظر من کامل غرق در سس باشه بهتره
…
خیلی خب مشتریها دارن میان اینم آماده است نگاه کنین عین کره شده میتونین ورقهورقهاش کنین ولی این حالش بیشتره مشتری اومد
طرز تهیه ساندویچ رست بیف هیوا (روش 1)
مواد لازم:
فیله گوساله ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد بزرگ و ۱ عدد کوچک
سیر ۱ حبه
نمک ،فلفل،زردچوبه،آویشن،پاپریکا
قارچ ۲۰۰ گرم
آب گوشت مقداری
پنیر(هر نوع پنیر در دسترسی)
کاهو
گوجه
خیارشور
سس فرانسوی یا ترکیب مایونز و کچاپ
نان باگت
طرز تهیه: ابتدا گوشت را فقط با مقداری زردچوبه،فلفل،و یک عدد پیازکوچک و سیر اگر دوست دارید و با مقدار کمی آب بپزید ، مقدار زیاد آب گوشت رو بی طعم میکنه پس توجه کنید،بعد از پخت کامل، گوشت را ریش ریش کرده و کنار میگذاریم،سپس پیاز بزرگ را خلالی خرد و سرخ میکنیم ، قارچ ها را هم جداگانه برش بدید و سرخ کنید و حالاااا در تابه مناسب قارچ سرخ شده+پیاز سرخ شده+گوشت ریش ریش شده و ادویه و مقدار کمی آب گوشت را باهم مخلوط کنید و حسابی تفت بدید اگر از پنیر پیتزا یا گودا استفاده میکنید توی این مرحله به گوشت اضافه کنید و شعله گاز را کم کرده و نان ساندویچی را باز کرده کف نان مقداری سس فرانسوی بریزید و کاهو و گوجه و خیارشور خرد شده را بریزید و بعد از مایه گوشت و پنیر و حسابی کیف کنید من خودم از پنیر پیتزا استفاده نکردم و فقط مقداری پنیر شایربلو رنده کردم روی ساندویچم و بعد از عکس بازم سس فرانسوی(خدابه دور😆) و جاتون خالی زدیم بر بدن،جای همگی خالی
طرز تهیه ساندویچ رست بیف هیوا (روش 2)
این ساندویچ بسیار خوشمزه رو براتون تدارک دیدم ورق بزنید مراحل پخت رو ببینید.
مواد لازم:
گوشت راسته گوساله ۲۵۰ گرم
قارچ۵-۶ عدد
خامه ۳۵ گرم
شیر نصف لیوان
آرد ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل ،آویشن و رزماری
روغن زیتون مقدار لازم
پنیر پیتزا و گودا مقدار لازم
طرزتهیه:گوشتی که انتخاب میکنید حتما باید راسته گوساله باشه که نرم و لطیفه،گوشت رو فقط با مقداری نمک و فلفل و رزماری ساطوری شده و روغن زیتون مزه دار میکنیم،در تابه گریل و سپس ریش ریش یا خرد میکنیم،برای تهیه سس قارچ خامه ای هم قارچ را اسلایس کرده سرخ میکنیم مقدار کمی آرد اضافه کرده تفت میدیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه سپس شیر اضافه کرده و اجازه میدیم سس غلیظ بشه و مقداری خامه صبحانه و آویشن و نمک و فلفل میرنیم و در آخر کار پنیر پیتزا وگودا را توی سس ریخته روی حرارت ملایم میزاریم تا سس غلیظ و پنیر آب شود،نان ساندویچی را باز کرده سس پنیر را لای نان ریخته و از گوشت خرد شده روی پنیر و قارچ ریخته و تا داغ هست میل میکنیم،در کنارش هم سیب زمینی تنوری و یه مقدار سالاد(کاهو،کلم،هویج،خیارشور و پیاز و سس سیر میل میکنیم)
درست کنید و از طعم بینظیرش لذت ببرید..
بوختار –
به به عالی شد واقعا دلم خواست🙏🏻🙂
رُکسان –
خیلی خوب توضیح دادی مرسی🙏🏻🙂