رضیم
رضیم
طرز تهیه ساندویچ گوشت

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه ساندویچ گوشت و پنیر

متن ویدئو طرز تهیه ساندویچ گوشت و پنیر

این ماهیچه گوساله است که دارید می­بینید از راسته هم می­تونید استفاده کنید قشنگ بردار و آروم به قطعات کوچیک برش بده. پیاز رو خلالی خورد کنید. فلفل دلمه رو هم خلالی خورد کنید. دو حبه سیر رو ریز کنید. ماهیتابه را داغ کرده و روغن بریزید داخل آن. اول گوشت رو بریز و شروع کن به سرخ کردن بعد فلفل سیاه را اضافه کرده و برای سه دقیقه بعد پیاز و فلفل دلمه رو هم بریز و مقداری نمک اضافه کنید و هر وقت دیدید مواد خشک است مقداری آب اضافه کنید.

 عالیه. تمامه. پنیر گودا رو بردار و بچین روی مواد داخل ماهیتابه. نان باگت را آماده کرده از وسط با چاقو برش بزنید مواد را یکم مخلوط کرده و در عرض دو یا سه دقیقه بعد بریزید روی نون ساندویچی. بهترین ساندویچ که توی عمرم خوردم این کار رو با سینه مرغ هم انجام بدید یک ترکیب بسیار عالی با گودا می­توان داشت. اگر گیاه خوار هستید می­تونید از قارچ استفاده کنید و لذتش رو ببرید.

طرز تهیه ساندویچ گوشت (روش 2)

طرز تهیه ساندویچ گوشت (روش 2)

مواد لازم:
راسته گوساله ۲۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد
سیر ۲ حبه
کره و روغن
نمک و فلفل،ریحان و سیر خشک،پول بیبر،ادویه دودی
رزماری و برگ بو
نان ترتیلا یا لواش
گوجه
خیارشور
سس چیلی و زیتون خرد شده
سیب زمینی
قارچ
طرز تهیه: ما ابتدا باید گوشت را آماده کنیم،گوشت را که بهتر است از راسته گوساله یا مغز ران گوساله باشد را با مقداری کره و روغن سرخ میکنیم تا رنگ گوشت تغییر کند سپس طبق ویدیو گوشت را از تابه خارج کرده و در همان تابه پیاز خلالی شده را اضافه کنید مقداری تفت دهید سپس سیر را درسته اضافه کنید بعد از آن ادویه ها را اضافه میکنیم نمک را به هیچ وجه در این مرحله اضافه نمیکنیم،وقتی کاملا مواد با هم تفت خرد برگ بو و رزماری و مقداری آب اضافه میکنیم و گوشت را به تابه برمیگردانیم ، گوشت باید روی شعله ملایم و حدودا ۴ ساعت تا مغز پخت شود (اگر از زود پز استفاده میکنید زمان را نصف کنید)بعد از زمان طی شده گوشت ها را از تابه خارج کرده آب گوشت را هم از صافی رد کنید و کنار بگزارید،گوشت ها را کاملا ریش ریش میکنیم و با قارچ سرخ شده و نمک و کره تفت میدهیم و مقداری آب گوشت اضافه میکنیم حدودا ۱۰ دقیقه زمان میدهیم و ساندویچ را سرو میکنیم……
برای سرو یا به اصطلاح پیچیدن ساندویچ یک عدد نان ترتیلا را برمیداریم مقداری سس چیلی با زیتون خرد شده را مخلوط کرده و روی لایه اول ساندویچ میریزیم،طبق ویدیو، سپس چند اسلایس گوجه و خیارشور و پیاز خلالی خام و مقداری از گوشتی که حاضر کردیم و روی گوشت ماست طعمدار شده میریزیم و سیب زمینی سرخ شده،و روش خوردن این ساندویچ هیجان انگیز اینه که حتما حتماااا یه ظرف از آب گوشت کنارتون باشه و به جای استفاده از سس ،ساندویچ آماده را در آب گوشت زده و میل میکنیم😋

طرز تهیه ماست طعم دار 

ماست چکیده موسیردار را با یک قاشق مایونز و مقداری پودر ریحان خشک یا سبزی معطر دلخواه و روغن زیتون و نمک و فلفل مخلوط کنید،به هیچ وجه سس نباید شل باشد باید کاملا بافت ماست مانندش رو حفظ کند

طرز تهیه ساندویچ گوشت با سس سبزیجات

طرز تهیه ساندویچ گوشت با سس سبزیجات

مواد لازم:
گوشت راسته گوساله ۳۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
گوجه ۲ عدد
هویج ۱ عدد کوچک
قارچ ۵-۶ عدد
سیر ۲ حبه
نمک،فلفل،پولبیبر،تخم گشنیز،زردچوبه،زیره،ادویه دودی
پنیر پیتزا
نان تافتون ماشینی
.
طرز تهیه: ابتدا گوشت را با پیاز و هویج و گوجه خرد شده و ادویه و سیر مقداری تفت دهید تا رنگ گوشت مقداری عوض شود، سپس آب ولرم اضافه کنید و به مدت ۵ ساعت روی حرارت ملایم تا کاملا پخته شود،سپس گوشت پخته را از قابلمه خارج کنید، و مواد سبزیجات را با مقدار کمی آب گوشت میکس کنید و روی شعله ملایم تا غلیظ شود،گوشت را هم ریش ریش کرده و با مقدار کمی آب گوشت مخلوط کرده و کنار بگذارید،قارچ ها راهم تفت دهید،حالااا یک عدد نان تافتون ماشینی برداشته روی نصف نان یک لایه سس گوشت بریزید و روی آن مقداری پنیر پیتزا و سپس گوشت ریش ریش شده و روی گوشت دوباره سس گوشت و مقداری قارچ سرخ شده و دوباره پنیر پیتزا بریزید و نصف نان را روی مواد آورده و در تابه چدنی بدون روغن که از قبل داغ کردیم قرار داده تا نان برشته و پنیرها آب شوند،برش داده و تا داغ هست میل کنید.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه ساندویچ گوشت”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *