رضیم
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه شامی ترش گیلانی

متن ویدئو طرز تهیه شامی ترش گیلانی

سلام دوستان من مهردادم اینجام کانال شفیک اینجاییم یک غذای خوشمزه دیگه یاد بگیریم می‌خوایم شامی ترش درست کنیم شامی ها دنیایی دارند که…شامی ترش خیلی خوشمزه است.

مواد اولیه شامی ترشمون اینجا پیاز رنده شده داریم که یک مقدارش هم گرفتم سبزی شمالی به اسم چوچاق که اگه نداشتید می‌تونید از سبزی های معطر مثل زیتون و نعنا گشنیز یا هر سبزی که دوست دارید استفاده کنید رب دارم فلفل دلمه ای سیب زمینی و گوجه سیب زمینی خلالی برای دورش خورد کردم گوجه ها هم هست به‌همراه آبغوره و پیاز رو نگینی سرخ کردم گوشت چرخ کرده و سیب زمینی هایی که با رنده ریز شده ادویه اش هم نمک و فلفل و زرد چوبه بریم که این غذای خوشمزه رو باهم درست کنیم.

اینجا کوشت چرخ کرده دارم بهش پیاز اضافه می‌کنم نصف آب پیاز رو بگیرید نمی‌خواد خیلی هم خشکش کنید چون شامی خیلی خشک میشه سبزی و سیب زمینی هم یک مقدار آبش رو به خودش می‌گیره، سیب زمینی هم میریزیم می‌مونه ادویه ها که خیلی راحت و سریع خوب ورز بدید که مخلوط بشند بعد آماده شد یک‌دست شد یک ساعت داخل یخچال استراحتش می‌دیم بعد آماده است سرخش کنیم الان می‌زاریم یک ساعت استراحت کنه تا اون یک ساعت تموم شه می‌ریم سس‌مون رو درست کنم . فلفل‌های دلمه‌ای رو که ریز خرد کردم بهش یک تفت می‌دم بعد پیاز رو بهش اضافه می‌کنم حالا نوبت رب است به رب هم یک لیئان آب‌جوش اضافه می‌کنم دو قاشق آبغوره هم اضافه می‌کنم با فلفل سیاه و نمک این سس هم قوام که اومد آماده است.

خب شامی رو از یخچال درآوردیم از یخچال با هر طرحی و سلیقه می‌تونید سرخش کنید روغنم گذاشتم داغ شه سرخ می‌کنیم خب دوستان غذامون آماده شده بریم باهم سروش کنیم سس رو می‌ریزیم کف ظرف شامی و گوجه و سیب زمینی رو داخل ظرف می‌چینیم و یک ذره جغفری روی شامی می‌ریزیم اگر نکته و سوالی داشتید برام کامنت کنید.

طرز تهیه شامی ترش شمالی هیوا


مواد لازم:
گوشت چرخ کرده ٢٥٠ گرم
پياز ١ عدد
گوجه فرنگي ٢ عدد
رب گوجه ٢ قاشق غداخوري
سبزي محلي( چوچاق و خالواش خشک یا تازه ،دو قاشق غذاخوری)جايگزين(نعنا و جعفري)
آبغوره به میزان لازم
نمک، فلفل و زرچوبه به میزان لازم
سيب زميني ١ عدد سرخ شده
طرز تهيه: ابتدا پیازی که داشتیم را رنده میکنیم و آبش رو میگیريم، بعد گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل و نیمی از سبزی های معطری که داشتیم رو به مواد اضافه میکنیم.( من خودم از نعنا و جعفري استفاده كردم) و همه مواد رو خوب باهم ورز ميديم و بعد مثل شامي كه درست ميكنيم از مواد برداشته و و در روغن سرخ ميكنيم،وقتی شامی ها تقریبا سرخ شدن گوجه ها رو هم که چهار قاچ کردیم و کمی نمک هم بهشون زدیم داخل ماهیتابه میذاریم تا اونها هم سرخ بشن.حالا شامی و گوجه رو از ماهیتابه در میاریم و پیاز داغ، رب، نمک، فلفل و زرچوبه رو داخل همون روغن میریزیم.رب رو تفت میدیم تا سرخ بشه و تغيير رنگ بده سپس مابقی سبزی های معطر رو اضافه میکینم و تفتشون میدیم.حالا مقداري آب به موادمون اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا سسمون جوش بیاد.بعد شامی ها رو به سس اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا حدود نیم ساعت با سس بپزن تا شامی هم مغز پخت بشه و هم مزه سس رو بگیرن.
وقتی سس کمی غلیظ شد بهش مقدازي آبغوره اضافه میکنيم و در كنارش هم سيب زميني سرخ شده و تماممممممم و با كته نوش جان كنيد….
پ ن: واسه ناهار فردا درستش كنيد راحت و خوشمزست👌🏻🥰

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه شامی ترش گیلانی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *