رضیم
رضیم
شنیتسل و پودر سوخاری

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه شنیتسل و پودر سوخاری

فیلم طرز تهیه شنیتسل و پودر سوخاری

کاملا همه جاش روکش شده یعنی اگه شما قصابی هم داشته باشید می تونید اینو درست کنید و بفروشید اینجا تمام قسمت هاش گرقته ببینید این از این یکبار دیگه هم این کار رو می کنم البته اینارو که زدید در جا میره کجا داخل فریزر تا به به به اونایی که اهل غذاهای خوشمزه ان امروز ما رژیم رو بی خیال شدیم یک سوخاری خوشمزه و خوش رنگ بهتون یاد بدم اما مواد شیمیایی استفاده نکنید برای رنگ کردنشون بهتون یاد میدم با رنگ های طبیعی که تو درسترس داریم و تو خونه اس یه همچین پودرسوخاری های خوش رنگ و خوشمزه ای که طعم و مزه هم داره درست بکنیم اما میریم سراغ ادویه سوخاری مون قبل از اینکه هر چیزی رو بهتون بگم بریم ادویه ها رو بریزیم سیر خشک شده سیر خشک شده نصف قاشق غذاخوری اینارو قاشق غذاخوری باید بهتون بگم برای اینکه قاشق غذاخوری مجبورم بگم برای اینکه نیاز داریم اینم فلفل سفیده اینم قاشق غذاخوری من یک مقداری اسپایسی تر می خورم بیش تر می ریزم .

خب میایم سراغ تاین سبزی آویشن اینم یه قاشق غذاخوری من درشت می ریزم به این شکل حالا اگه دوست داشتین یک ذره هم می تونید با انگشت له اش کنید این از این و لمون پاده پایه اصلیش اصلا بعضی از پودرهای سوخاری خودشون لمون پاده رو داره این درایل لمون پادره اما من پودر لیمو عمانی توش ریختم اینم برای اینکه تلخ نشه نوک قاشقم غذاخوری استفاده می کنم خب اینم زدم میریم سراغ زیره این زیره نوک قاشق غذاخوری و همینطور آنی ان پادر که پایه ی اصلیه اینو فراموش نکنید اینم یک قاشق غذاخوری بهش اضافه می کنم موادم فیله هام یک کیلوگرمه برای یک کیلو نیاز دارم که تقریبا یک قاشق غذاخوری معادل دوازده سیزده گرم بهش نمک اضافه کنم اما یک مقداری هم به اندازه ی نوک قاشق غذاخوری هم بهش جوز هندی اضافه می کنیم جوز معرکه اش می کنه و خوشمزه این از این میزاریمش کنار و قبله هامون رو میاریم بزارید من اینا رو جمع کنم و برگردم اینی که دارم بهتون یاد میدم یک ادویه سازی حرفه ایه یعنی اینی که دارید تو خونه درست می کنید می تونید تو رستوران برای مشتری هم سروش بکنید.

خب حالا میایم از این تقریبا هفتاد درصدش رو می ریزم داخل مرغامون و شروع می کنیم مرغامون رو باهاش ماساژ دادن حوری که مطمئن بشیم تمام فیله هامون همه آعشته شدن می بینید این الان آغشته شده کاملا اما ما تنها نیاز به آغشته شدنش نداریم نیاز به این داریم که اینا قشنگ تو خوردش بره میزاریم نمی ساعت می مونه و دوباره میایم سراغش تقریبا نیم ساعتی گذشت و میایم سراغ اینکه اینارو بکوبم قبله ها رو میزارم داخل یه روی یه فریزر و کیسه فریزریاد ایران افتادم و یدونه هم روش میاندازم و شروع می کنم به ضربه های یکنواخت بهش زدن .

خب این از این دقیقا به این شکل باید در بیاد می بینید کاملا باز شده و یکدست شده اینارو می زارم کنار همه رو انجام میدم و بر می گردم بریم بهتون یاد بدم که چه جوری میشه پودرسوخاری رنگی درست کرد با رنگ های طبیعی یک مقداری از پودرسوخاری مون داخل ظرف می ریزیم و ظرف رو داغ داغ اش می کنیم اینی که می بینید اینجا این مثلا روغن تخم کدوعه همه جا هست داخل اروپا داخل ایرانم هستش برام اینو از اتریش آوردن و حالا مثلا می خوام این رو درستش بکنم حرارت رو بالا می زارم اما نباید سرخش کنید که که بسوزه یک مقداری از این روغن می ریزم اینجا این روغن تخم کدوعه رنگ هم سبزه شروع می کنم هی اینارو با همدیگه هم زدن الان اونقدر هم میزنم تا رنگش همه سبز رنگ بشه بهتون نشون میدم همینکه رنگ تمامش افتاد بازم رو حرارت یک مقداری میزاریم که یه قوت رطوبت نگیره اینارو من از دیشب آماده کردم برای امروز می بینید اینم از این اینم از رنگ سبزش رنگ زردشو زعفرون زدم زعفرون رو با آب قاطی کنید همین کار رو بکنید برای درست کردنش هم می تونید از نون تست استفاده بکنید خشک شدش رو اینکار رو باهاش بکنید .

اما این رو آماده خریدم قیمتش نه دلاره اما مزه هم نداره رنگ خالیه و مهم تر از همه با آب لبو می تونید این کار رو بکنید آب لبو چنان قرمز خوشگلی بهتون میده آب لبو کنسرو لبو رو بگیرید آبش رو بردارید این کار رو بکنید هر چیزی که دارید آب سبزی جعفری می تونید رنگ سبزش رو درست بکنید اینم با رنگ کدو تخم کدو با روغن تخم کدو استفاده کردم هر کاری که دوست دارید می تونید بکنید ولی رنگ های طبیعی درست بکنید تازه اینا یه مزه داره که میشه سیگنیچره خودتون دیگه کسی این مزه رو نمی تونه درست بکنه این از این همه چی آماده شد و میریم دیگه برای روکش کشیدن این جا یه ادویه هامون هم میایم قاطیه آردمون می کنیم اما توی این مرحله چیزی که من بهش اضافه می کنم یک مقداری هم زنجبیله که جادو می کنه اینم سلیقیه اگه دوست داشتید بهش اضافه بکنید اگه دوست نداشتید نکنید اینم از این به اندازه نوک قاشق چای خوری هم می تونید بهش زنجبیل بزنید ولی تاثیر خیلی زیادی داره این از آردمون آردمون رو با همدیگه ترکیب می کنیم سه تا دونه تخم مرغ هم من داشتم سه تخم مرغ رو با چنگال زدم و حالا خیلی اروم و آهسته میرم سراعه اینا اینارو به این شکل مرغامون رو داخل تخم مرغ می زارم و جون نازکه مجبورم که با دست این کار رو بکنم با تانگم نمیشه این کار رو کردش .

خب سعی می کنم همه جاش رو آغشته به ارد بکنم و این کار دونه دونه انجام نمیدم خب همه رو آغشته با آرد می کنم می زارم کنار تا بریم سراغ مرحله ی  دوم یکدونه سبز زدم ببینید میاد اینجا خیلی آروم باید باهاش برخورد بکنید هر رنگی رو می زنید اول اون رنگ رو تموم بکنید بعد میریم سراغ رنگ بعدی اول این رو بزارم کنار یدونه بزرگش رو بیارم اینو می زاریم داخل تخم مرغ و مطمئن میشیم که همه جاش بزارش اینجا عزیزم این از این ببیند باید کاملا آغشته تخم مرغ بشه مطمئن میشیم چون این رو کوبیدیم دیگه الان مطئمن میشیم که همه جاش بگیریم ببینیم اینجا اول فشاش میدیم بعدم شروع می کنیم روش رو پر کردن بعد ضربه زدن به این شکل می بینید اگه می خواد مزه دار بشه خوشمزه بشه خوشگل بشه باید کاملا مطمئن بشید که تمام قسمت هاش گرفته ببینید این از این یکبار دیگه هم این کار رو می کنم .

البته اینارو که زدید در جا میره کجا داخل فریزر تا خودش رو بگیره لااقل باید چهل چهل و پنج دقیقه داخل فریز بمونه مطئمن میشیم که جایی خالی نمونده باشه حالا دستم رو بشورم بریم سراغ رنگ بعد اینم از این میایم سراغ این ظرف این زعفرونیه دیروز داشتم درست می کردم عطرش تمام خونه رو برداشته بود این رعفرونیه معرکه اس اول مطئمن میشیم که یک طرفش کامل روکش شده و برش می گردونیم می بینین کاملا همه جاش روکش شده یعنی اگه شما قصابی هم داشته باشید می تونید این رو درست بکنید و بفروشید اینجا هستن رنگ های مختلف طعم های مختلف ببینید میارم اینو آروم میزارمش اینجا دیگه همه رو می زنم میریم پای گاز برای سرخ کردن روغنه روغنه داخلش خیلی کمه این زعفرونیه اس حالا نور بده اون موقع سرو کردن معلوم یهش سبزس این نارنجیه و اینم زعفرونیه حالا کاری که می کنم اگه رستوران داشتید خواستید یک مقداری شنسلتون متفاوت باشه می تونید این کار رو بکنید یک مقداری چیپس به این شکل نه همه جاش یک مقدار کم وسطش می تونید چیپس بزارید چند تا دونه هم هالو پینو و چیزیم که خوشمزه اش می کنه .

زانچووی یک چیزم دو تا دونه این یک طعم خاص یک مزه ی خاص میشه که میشه امضای خودتون چند تا دونه زیتون سیاه هم کنارش می زاریم این از این دیگه می ریم برای سرو کردنش باغت انگوریسم دیگه انگوری هم نمیگیم میگیم انگوریسم اینو دوره مکتب خوندیم همه میان این ور و اون ور میگن حالت چطوره انگوری انگوری فامیلامون جدیدا میگن انگوریسم چیه اونا خیلی هاشون فیلمای منو ندیدن آقا این آماده شد اینو من تقدیمش می کنم به تمام مادرای مهربونی که دوست دارن برای بچه هاشون غذای خوشمزه درست بکنن امیدوارم که فست فود کمتر بخورید اگرم خواستید چیزی هم بخورید خودتون درست بکنید دارم دستگاه می گیرم که به سوسیس و کالباس هم بهتون آموزش بدم ولی آشپزخونه ام واقعا جا نداره اونقدر لوازم دارم انباریمم پره اما این کارم حتما می کنم خانمم میگه ان شاء الله رستوران رستوران بزنم که فیلمایی براتون درست می کنم ببینین من اینو خودم خیلی دوست دارم این نامبر وانه خب اینجوری هم خردش می کنیم .

ببینید این از این اینم از این خب دلیله میگین خانومم رژیم آب دهنم افتاد ببینین الان هر کردوم از اینا بخورینش مثلا این چایزه داره هالا پینو داره رنچووی داره هر کدوم اینا شما بخورید یک چیزی روشه ببینید برش زدم برش زدنه خوبه حالا این لایه رو هم نگاه کنید اینا ها ببینید می بینید کامل خوشمزه ولی دیگه نمی بینید به به خیلی خوشمزه بود به خدا نمی خوام دلتون رو آّب بندازم روعن کدو معرکه اس دیوانه کننده اس به هر به سالادم می زنیم معجزه آمیزه امیدوارم اینو درست بکنید حالشو ببرید اینم امضای خودما ها انچووی با نه اون خانومم می خنده میگه کسی تو رستوران اینجوری نمیده اگه بدید شما می شید خاص غذای خاص برای شماس امضای شماس دوستون دارم پنیر منیر زیاد نزنید داغونتون می کنه پنیر کم استفاده بکنید که فقط یه مزه اش بیاد آخه ما سبزی زیاد درست می کردیم توی خونه مثلا مادرم سبزی پاک می کرد می خوردیم بعد من اینجوری دست می انداختم سبزی مامانم می گفت آقا جان یک دونه کوچولو برای مزه اس برای دهنت عوض میشه ههه علف نمی خوری که اینقدر سبزی رو برمی داری اینم پنیر یک ذره بزنید مزه دهنتون عوض شه دوستون دارم به خدای بزرگ می سپارمتون آقا چاقوعه چاقو رو نگفتم هانی آقا چاقو ها تو وبسایته یه تعداده کم مونده خداوکیلی بازار گرمی نمی کنم یه فکر می کنم صد ست دویست ست بیش تر ندارم اگه این تموم بشه دیگه از این چاقو نمیارم حیفه که از من یادگاری نداشته باشید دوستون دارم به خدای بزرگ می سپارمتون. 

طرز تهیه ساندویچ شنیتسل باربیکیو

طرز تهیه ساندویچ شنیتسل باربیکیو

مواد لازم:
شنیتسل مرغ باربیکیو
رب گوجه ۱/۵ قاشق غذاخوری
سس مایونز ۲/۵ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد متوسط
سیر ۲ حبه
سس خردل ۱ قاشق مرباخوری
نمک و فلفل و رزماری و ریحان خشک
نان همبرگری ۱ عدد
کلم سفید و قرمز
خیارشور
سس رنچ
گوجه و کاهو
طرز تهیه:ابتدا شنیتسل های آماده را در روغن سرخ میکنیم من به صورت آماده تهیه کردم شما میتوانید سینه های مرغ را با بیفتک کوب بکوبید تا پهن شوند سپس سینه ها را با ادویه دلخواه و روغن زیتون و نمک مرینیت کنید و سپس سوخاری کنید،
توجه داشته باشید برای سرخ کردنی ها حتما روغن رو بیشتر بریزید اینجوری جذب روغن کمتره😉 و اماااا سس بسیار خوشمزمون که همخوانی خوبی با شنیتسل مرغ داره به این صورت که طبق ویدیو ابتدا مقداری روغن در تابه ریخته و رب را تفت دهید تارنگ باز کند بهتره از روغن زیتون مخصوص سرخ کردنی استفاده کنید که خیالتون هم راحتر باشه سپس سس خردل اضافه کنید و دوباره یه تفت کوچیک بعد از آن نمک و فلفل و رزماری و ریحان خشک اضافه کنید (در اینجا میزان نمک باید خیلی کم باشد چون همه مواد به نوعی نمک دارن و فقط مقداری برای طعم سازی استفاده میشود) و پیاز سرخ شده و یه تفت بدید و حرارت را خاموش کنید و سس مایونز را اضافه کنید مواد را هم زده تا بکنواخت شود حالا برای اسمبل کردن ساندویچ میتوانید ازهر سبزیجاتی که دوست دارید استفاده کنید معمولاساندویج های فیله سوخاری شنیتسل را باکلم و سس و خیارشور سرو میکنن برای همین من در ویدیو نمونه اصلی رو آموزش دادم
دوستای عزیزم درست کنید و از طعم بینظیرش لذت ببرید خیلی خوشمزست👌🏻
پ ن: دوستان عزیزی که میخوان شنیسل رو خودش درست کنن میتونن به این صورت آماده کنن:مرغ را با لیموترش تازه نمک و فلفل و پوره سیر مرینیت کنید اگر طعم باربیکیو دوست دارید میتونید از سس باربیکیوی آماده یا ادویه باربیکیو در مواد مرینیت استفاده کنید سپس در آرد سفید بعد تخم مرغ زده شده بعد آرد سوخاری زده و بکوبید تا سوخاری ها بچسبه و سپس در روغن داغ سرخ کنید حرارت ملایم تا کاملا مغزپخت شود

 

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “شنیتسل و پودر سوخاری”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.