رضیم
شماره دستور پخت: 2469
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

سینه و ران مرغ ۲ عدد
عسل ۱ قاشق غذاخوری
پیاز ۲ عدد
رب گوجه یا کچاپ یا سس ۱ قاشق مرباخوری
سیر ۲ حبه
رب انار ۱ قاشق مرباخوری
نمک و فلفل
لیموترش تازه ۱ قاشق غذاخوری
زعفران
کره ۳۰ گرم
هویج ۱ عدد
آلو خورشتی
طرز تهیه:ابتدا مرغ ها از شب قبل در مخلوطی از نمک و فلفل و پیاز خرد شده و روغن زیتون مزه دار میکنیم،سپس بعد از مدت زمان مرینیت در مخلوطی از کره و روغن و زعفران خیلی خوب مرغ های خام را سرخ کنید تا طلایی شود،بعد مرغ ها را از تابه خارج کرده و در همان تابه پیاز ها را نگینی خرد کرده و پوره سیر را هم اضافه کنید و حسابی تفت میدهیم تا طلایی شود سپس به ترتیب عسل،رب گوجه یا سس کچاپ ،رب انار،زعفران و نمک و فلفل را اضافه میکنیم و همه مواد را تفت میدهیم حدودا چند دقیقه سپس مقداری استاک مرغ یا اگر نداشتید آب جوش اضافه میکنیم آب لیموترشم اضافه میکنیم و حدودا ۱۰ دقیقه زمان میدهیم تا مواد با هم ترکیب شود سپس هویج خرد شده و آلوی خورشتی را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم مقداری از خامی مواد گرفته شود حدودا ۱۰-۱۲ دقیقه سپس مرغ های سرخ شده را به تابه برمیگردانیم زیر شعله گاز را کم کرده و اجازه میدهیم با حرارت ملایم غذامون کاملا جا بیفتد و سس غلیظ شود و در کنار برنجی که با زعفران و زرشک تزیین شده میل میکنیم
پ ن: این غذا خورشت نیست پس نباید آب زیادی داشته باشد

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه مرغ عسلی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *