![طرز تهیه مرغ عسلی](https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/04a33f1efc14a53290947cfef589e234__charsoogh-1-150x150.jpg)
![طرز تهیه مرغ عسلی](https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/f7212bb6c7124422afdd741ae7cd18df__charsoogh-1-150x150.jpg)
![طرز تهیه مرغ عسلی](https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/bd2c4d275ecacbcf8a20b7a84f6c7d79__charsoogh-1-150x150.jpg)
![طرز تهیه مرغ عسلی](https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/f9b562d400e63bebc48388e2216ede69__charsoogh-1-150x150.jpg)
![طرز تهیه مرغ عسلی](https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/5265d988037dd390888deba03e65dfd2__charsoogh-1-150x150.jpg)
![طرز تهیه مرغ عسلی](https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/a5dc8b19f304300508febc82125959db__charsoogh-1-150x150.jpg)
![طرز تهیه مرغ عسلی](https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/05ebbc5c5fad8498b16dbcdd5c39e528__charsoogh-1-150x150.jpg)
![طرز تهیه مرغ عسلی](https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/9e14ff4d91f815937d17fd07a5394683__charsoogh-1-150x150.jpg)
![طرز تهیه مرغ عسلی](https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/60fb568fc3f82b917ff5625529208732__charsoogh-1-150x150.jpg)
![طرز تهیه مرغ عسلی](https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/956b2c64274f5ee02aa0a77c8b139710__charsoogh-1-150x150.jpg)
موارد لازم + طرز تهیه
سینه و ران مرغ ۲ عدد
عسل ۱ قاشق غذاخوری
پیاز ۲ عدد
رب گوجه یا کچاپ یا سس ۱ قاشق مرباخوری
سیر ۲ حبه
رب انار ۱ قاشق مرباخوری
نمک و فلفل
لیموترش تازه ۱ قاشق غذاخوری
زعفران
کره ۳۰ گرم
هویج ۱ عدد
آلو خورشتی
طرز تهیه:ابتدا مرغ ها از شب قبل در مخلوطی از نمک و فلفل و پیاز خرد شده و روغن زیتون مزه دار میکنیم،سپس بعد از مدت زمان مرینیت در مخلوطی از کره و روغن و زعفران خیلی خوب مرغ های خام را سرخ کنید تا طلایی شود،بعد مرغ ها را از تابه خارج کرده و در همان تابه پیاز ها را نگینی خرد کرده و پوره سیر را هم اضافه کنید و حسابی تفت میدهیم تا طلایی شود سپس به ترتیب عسل،رب گوجه یا سس کچاپ ،رب انار،زعفران و نمک و فلفل را اضافه میکنیم و همه مواد را تفت میدهیم حدودا چند دقیقه سپس مقداری استاک مرغ یا اگر نداشتید آب جوش اضافه میکنیم آب لیموترشم اضافه میکنیم و حدودا ۱۰ دقیقه زمان میدهیم تا مواد با هم ترکیب شود سپس هویج خرد شده و آلوی خورشتی را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم مقداری از خامی مواد گرفته شود حدودا ۱۰-۱۲ دقیقه سپس مرغ های سرخ شده را به تابه برمیگردانیم زیر شعله گاز را کم کرده و اجازه میدهیم با حرارت ملایم غذامون کاملا جا بیفتد و سس غلیظ شود و در کنار برنجی که با زعفران و زرشک تزیین شده میل میکنیم
پ ن: این غذا خورشت نیست پس نباید آب زیادی داشته باشد
مِهیاد (خریدار محصول) –
خیلی عالی بود😍😍👌🏻