رضیم
رضیم
طرز تهیه موساكا بادمجان و گوشت

موارد لازم + طرز تهیه

سلام عزيزاي دلم
عصرتون بخير آموزش امروزمون ميتونه مناسب شام و يا ناهار فرداتون باشه،يادتونه قرار بود با اون سيب زميني توپي ها بهتون يه چيز خوشمزه ياد بدم امروز اون روزه البته كه يه مدل ديگه هم درست كردم باهاش كه به زودي پستش ميكنم👌🏻😋
خب بريم سراغ آموزش امروز…
موساكا بادمجان و گوشت
بادمجان ٢ عدد
گوشت چرخكرده ٢٥٠ گرم
پياز ١ عدد
گوجه ١ عدد
فلفل دلمه ١ عدد
ادويه(زردچوبه،نمك،فلفل،پاپريكا،ريحان خشك،آويشن)
سس بشامل(كره،آرد،شير،خامه،قرص گوشت)
سيب زميني توپي يا سايز كوچك مقداري
پنير پيتزا مقدار لازم
زيتون
طرز تهيه:

اول از همه بادمجان ها را حلقه خلقه كنيدو تلخي شو بگيريد و بعد سرخ كنيد(من توي فر گذاشتم تا خيلي چرب و چيلي نشه)و بعد مواد گوشتي كه پياز را رنده كنيد و بعد گوشت و ادويه ها را باهم تفت بديد و بعد گوجه رنده شده را اضافه كنيد(ميتونيد ١ قاشق رب هم بزنيد من نزدم) مقداري جعفري هم بريزيد عالي ميشه و بعدسس بشامل را تهيه ميكنيم كه به اين ترتيب ٢٥ گرم كره را آب كرده و بعد يك قاشق غذاخوري آرد را با كره تفت ميديم تا بوي خامي آرد از بين ببره و بعد حدودا ١/٥ ليوان شير و نصف قرص گوشت را اصافه كرده ميزاريم تا قوام بياد و بعد از قوام آمدن سس شعله را خاموش و خامه را اضافه ميكنيم و حالااااااا نوبت به چيدن در ظرف هست كه استوري ها را هم ميتونيد ببينيد ، ابتدا يك ظرف مناسب فر برداريد كف ظرف سس بشامل بريزيد و بعد روشو حلقه هاي بادمجان و سس گوشت و مقداري فلفل دلمه و پنير پيتزا و دوباره همين مرحله را تكرار كنيد تا موادتون تموم بشه آخرين لايه سس بشامل هست كه روش سيب زميني توپي چيدم(اگر سيب زميني توپي نداريد سيب زميني سايز كوچك را آبپز كنيد و بعد مثل من بچينيد روش) و دوباره لابه لاي سيب زميني ها پنير پيتزا و مقداري زيتون سياه و رفت تو فر كه حاضر بشه، حدودا ١/٥ساعت زمان بردكه حاضر بشه كه نيم ساعت آخر گريل رو روشن ميكنيم تا روي غذامون برشته بشه؛غذاي خيلي خوشمزه ولي پركالري؛ در كنارش هم سالاد كاهو و كلم گذاشتم و با مقداري نان تست شده ميل شده،درست كنيد و نوش جانتون🥰

طرز تهیه موساكا بادمجان و گوشت

طرز تهیه موساكا بادمجان و گوشت طرز تهیه موساكا بادمجان و گوشت طرز تهیه موساكا بادمجان و گوشت طرز تهیه موساكا بادمجان و گوشت طرز تهیه موساكا بادمجان و گوشت طرز تهیه موساكا بادمجان و گوشت طرز تهیه موساكا بادمجان و گوشت طرز تهیه موساكا بادمجان و گوشت طرز تهیه موساكا بادمجان و گوشت طرز تهیه موساكا بادمجان و گوشت

مواد لازم:
بادمجان ۳ عدد
گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم
قارچ ۲۰۰ گرم
سیب زمینی ۲ عدد
رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی(اختیاری)
سیر ۲ حبه
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ۱ عدد
پنیر پیتزا مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن مقدارلازم
آرد ۱ قاشق غذاخوری
شیر ۱ لیوان
خامه ۳-۴ قاشق غذاخوری
کره ۳۰ گرم
طرز تهیه:

۱) گوشت چرخ کرده را با پیاز ،رب ،سیر ،نمک و فلفل و آویشن تفت میدیم.
۲)قارچ ها را با شعله زیاد و بدون روغن تفت دادم تا سرخ بشن.
۳)سیب زمینی ها را آبپز کرده و با چنگال له کردم، خیلی پوره دوست نداشتم ولی شما مختارید و بعد تا داغ هست با کره ،نمک و فلفل،پوره سیر،خامه مخلوط کردم.
۴)گوجه ها و فلفل دلمه را برش های نازک بزنید.(گوجه الزامی نیست ولی من چون خودم دوست داشتم ریختم)
۵)بادمجان ها را بعد از اینکه تلخی شو گرفتم با نمک و فلفل و ۱ قاشق روغن زیتون و پوره سیر مزه دار کردم و گذاشتم توی فر تا گریل بشه.اگر سرخ کنید غذاتون خیلی چرب و چیلی میشه باز مختارید.
۶)سس بشامل هم به این ترتیب که آرد را با کره تفت دادم تا بوی خامی آرد از بین بره و بعد کم کم بهش شیر اضافه کردم تا زمانیکه غلیظ میشه بهش نمک و فلفل و آویشن تازه آسیاب شده و پوره سیر و در آخر کار خامه اضافه کردم.
۷)طبق عکس ها که باید ورق بزنید چیدمان کردم .
۸)توی فر از قبل گرم شده به مدت ۱ ساعت و درجه حرارت ۱۸۰ میزاریم تا کاملا پخته و برشته بشه.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه موساكا بادمجان و گوشت”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *