رضیم
شماره دستور پخت: 1182
رضیم
طرز تهیه چی کوفته ترکیه

موارد لازم + طرز تهیه

✔ مواد مورد نیاز :

۱) ۲ لیوان بلغور ریز تیره
۲) نزدیک یک لیوان چایخوری آب
۳) یک لیوان چایخوری سس گوجه و یا یک گوجه ی رنده شده
۴) یک عدد پیاز متوسط
۵) ۳ الی ۴ حبه سیر ( اگه بزرگ باشه ۱ الی ۲ )
۶) یک لیوان چایخوری روغن زیتون
۷) تصف لیوان چایخوری رب انار
۸) ۲ ق.غ ادویه ی چیع کوفته ( کاری ، دارچین ، فلفل سیاه ، نمک ، ریحان ، تخم گشنیز ، میخک )
۹) ۱/۵ ق.س رب گوجه
۱۰) یک ق.م نمک ( اگه رب نمکش زیاده کمتر بریزید )
۱۱) ۱ ق.چ فلفل سیاه
۱۲) ۱ ق.م سماق
۱۳) یک ق.م پول بیبر
۱۴) نصف لیمو آبش
۱۵) اگه دوست داشته باشید میتونید یک دسته جعفری و یا پیازچه ی خرد شده هم بریزید .

✔ طرز تهیه :
ابتدا بلغور رو با آب داغ خیس کنید کمی بزارید بمونه ۵ الی ۱۰ دقیقه تا گرم بشه سپس پیاز و سیر رو رنده کنید و اضافه کنید گوجه ی رنده شده و یا سس گوجه رو هم اضافه کنید ، سس انار ، روغن زیتون ، ادویه ها و مابقی مواد رو اضافه کنید و خوب ورز بدید و با دست ۴۰ دقیقه ورز بدید و اگه از دستگاه برای ورز دادن استفاده میکنید ۲۰ تا ۳۰ دقیقه کافی هست در آخر دوباره نصف لیوان چایخوری روغن زیتون بریزید دستکش بپوشید و شکل بدید روغن زیتون کوفته رو نرمتر و خوشمزه تر میکنه و میتونید لواش رو به حالت نوار ببرید و از مواد داخلش بزارید و رول کنید .
نوش جان 😋

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه چی کوفته ترکیه”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *