رضیم
شماره دستور پخت: 210
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه هویج پلو

متن ویدئو طرز تهیه هویج پلو

سلام خدمت همه شما، امروز می‌خوام براتون یه هویج پلو خیلی خوشمزه درست کنم، یه سالاد هم برای بغلش داریم، حتما این ویدیو را تا ته ببینید. اولین کار، خرد کردن پیازه، دست منو ببینید، آروم و با تمرکز. می‌بینید ریز ریز. این از پیاز، الان شروع می‌کنم با روغن، مقداری پیازها را سرخ کرد. ماهیتابه داغ، روغن، و پیاز، خوب اونا رو مخلوط کنید.

قشنگ سرخ می‌شه، تا زمانی که رنگش عوض بشه، بعد می‌ریم سراغ گوشت، توی این مدت می‌ریم که هویجا را با هم پوست بگیریم. سر و ته هویج‎ها رو هم می‌زنم. می‌رم سراغ رنده کردنش با رنده درشت، همزمان که پیازها داره سرخ می‌شه، اگر نیاز داشت، یه کوچولو آب بهش بزنید. تغییراتش رو ببینید. این از این، یه سر به پیازها می‌زنم، یه هفت هشت دقیقه است که پیازها سرخ شدند، دیگه وقت اونه که گوشت چرخ کرده را به اون اضافه کنم.

با حرارت زیاد، اونا رو سرخشون می‌کنیم. این ازاین، حالا ادویه‎هایی که میخوام انتخاب کنم برای هویج پلو، دارچین رو داریم برای عطر بهتر، زردچوبه برای رنگ بهتر، فلفل سیاه ونمک، از زعفرون هم فقط برای عطر و رنگ استفاده می‌کنیم. فلفل سیاه، نمک، پودر دارچین، عالیه. و در نهایت زردچوبه، آخ عالیه زردچوبه واسش. عالیه گوشت‎ها تقریبا سرخ شدند، هویج‎ها را اضافه می‌کنم ولی آروم از این بغل. خوب اونا رو یکدستشون کنید. پنج شش دقیقه برای هویجا کافیه، توی این مدت، زعفرون یه کم آسیاب کنید که دم کنید زعفرون رو خیلی عطر خوبی بهش می‌ده.

خوب آسیاب می‌کنم به همراه یخ، میزارم تا دم بکشه، تو مرحله بعدی، زرشک. یه کوچولو رب گوجه. و یه کوچولو شکر. بعد از این که شکر رو ریختید، خوب اون رو یه دست کنید و حرارت رو خاموش کنید. سس ما آماده است. این از این، حالا یه مقدار برنج می‌ریزم، که ببریم بشوریمش. برنج رو با آب سرد بشوریدش، سر ریزش کنید. و بعد توی آب جوش بریزیدش. یه کوچولو نمک، قشنگ می‌ذارید بجوشه، و حدود ده دقیقه بعد اون رو آبکش کنید.

خوب بریم سراغ ترکیب سس هویج پلو به همراه برنج. قابلمه رو می‌زارید داغ بشه، برای ته دیگ نون لواش می‌ذارم، بعدش به صورت لایه لایه، برنج، سس هویج، و روغن رو می‌ریزیم تا زمانی که قابلمه پر بشه و هویج پلوی ما آماده دم کشیدن بشه. اینم از لایه آخر، حالا یه کوچولو روغن نهایی هم می‌ریزم روش، آهان. رو حرارت کم، اجازه می‌دم دم بکشه، خوب تا زمانی که هویج پلو دم می‌کشه، یه سالاد خیلی خوب و ساده و خوشمزه رو درست می‌کنیم.

کاهو، همینطوری ساده، با دست اونا رو خرد می‌کنیم. نگاه کنید، بریم سراغ خیار، دقت کنید به برش‎ها، خیلی خوشگله. اینم از خیار، و می‌ریم سراغ برگای تازه ریحون و گوجه گیلاسی. عالیه! خوب اینم از گوجه گیلاسیا، روغن زیتون یه کم. یه کم سرکه بالزامیک. فلفل سیاه و نمک، همین. اینم از کنجد که یه بافت و چربی خیلی خوبی به سالاد ما می‌ده، به به بی نظیره، الان یه کم همش می‌زنم که قشنگ همه چیز یه دست بشه. حرف نداره، سالاد رو توی ظرف سرومون می‌کشیمش، به به. حرف نداره. نگاش کن! بی نظیره، الان یه کوچولو زعفرون هم می‌دم روش، معجزه می‌کنه! حرف نداره! بافت و رنگ این هویج پلو رو ببینید، چه عطری داره.

طرز تهیه هویج پلو هیوا

طرز تهیه هویج پلو هیوا

مواد لازم:
گوشت خرد شده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد بزرگ
هویج ۲ عدد
زرشک ۱۰۰ گرم
شکر۱ قاشق غذاخوری پر
نمک،زردچوبه،ادویه مخلوط،ادویه گوشت،تخم گشنیز و زیره،دارچین
رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
برنج ۲ پیمانه
زعفران و گلاب
کره
طرز تهیه:ابتدا پیاز را خلالی خرد کرده و با ادویه ها و روغن تفت بدید تا پیاز سبک و عطر ادویه ها در بیاد،سپس گوشت را که به تکه های قیمه ای برش دادیم را در پیاز و ادویه سرخ و دارچین اضافه میکنیم سپس رب را هم اضافه کرده و دوباره سرخ میکنیم،آب ولرم اضافه کرده در ظرف را بسته حدودا ۴ ساعت روی شعله ملایم؛بعد از اینکه ۹۰ درصد گوشت پخت بهش نمک و زعفران و گلاب اضافه میکنیم و اجازه دوباره بپزه تا ۱۰۰ درصد گوشت پخته بشه،در این فاصله هویج ها را رنده کنید ترجیحا رنده متوسط و با خیلی کم روغن سرخ کنید برای اینکه هویج نرم شود میتوانید نصف استکان آب هم اضافه کنید و روی شعله ملایم تا هویج پخته شود ،سپس هویج ها را در یک طرف تابه جمع کنید و در نصف دیگر تابه زرشک شسته شده را ریخته مقداری شکر و کره هم بریزید و بعد از اینکه زرشک ها تفت خرد با هویج که کاملا پخته و نرم شده مخلوط کنید به ترکیب مواد نمک و زعفران زده و چند دقیقه روی شعله ملایم و تمام آمادست
برای سرو غذا هم ابتدا برنج سفید را در ظرف سرو ریخته گوشت را هم جداگانه و ترکیب هویج و زرشک را هم جداگانه بریزید به سلیقه خودتان تزیین کنید و در آخر هم برنج زعفرانی ریخته و نوش جاان🌷
پ ن:احازه بدید انقد گوشت بپزه که یه آب کم و غلیظ داشته باشید
میتونید یه قاشق مرباخوری آرد هم به آب گوشت جداگانه اضافه کنید و هم بزنید و بعد اضافه کنید به قابلمه که گوله گوله نشه آرد توی غذا

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه هویج پلو”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *