رضیم
شماره دستور پخت: 1874
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

طرز تهیه کلم پلو شیرازی (روش 1)

سلام به دوستای عزیزم امیدوارم که حال همتون خوب باشه امروز ناهار کلم پلو قرتی طور درست کردم ، قرتی بودنش فقط در این حد هست که کوشت قلقلی بیشتری درست کردم و ریختم روی پلومون…
حالا نیاین بگین این کلم پلو نیستا که به شیرازی بودنم برمیخوره😁
به نظر من یه کلم پلوی خوشمزه باید با کلم قمری و سبزی های معطر و کنارشم یه تهچین تهدیگی وسالاد شیرازی باشه تا مستقیم به بهشت هدایت بشین😆
بریم دستور تهیه شو که بسیاار هم ساده هست ببینیم.
کلم پلو شیرازی
مواد لازم:
برنج ایرانی ۲ پیمانه
کلم قمری یا برگ ۳۵۰ گرم
گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم
آرد نخودچی ۱ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد
سبزی معطر تازه یا خشک(ریحون،تره،ترخون.شوید)۱۰۰ گرم
نمک ،فلفل،زردچوبه
زعفران مقداری
طرز تهیه: ابتدا باید قلقلی ها را حاضر کنیم به این صورت که پیاز را رنده کنید و با گوشت چرخکرده و نمک و فلفل و زعفران و آرد نخود چی خوب میخلوط کنید بعد قلقلی کنید و در روغن سرخ کنید،تا گوشت ها در حال سرخ شدن هستن،کلم قمری یا برگ را که خلالی برش دادیم را جداگانه در مقداری روغن که بهش زردچوبه زدیم جداگانه سرخ میکنیم،اگر تو خانواده کسی رو دارید که با کلم مشکل داره میتونید کلم ها را رنده کنید که به هیچ وجه دیده نمیشه ،خلاصه که اینطوری میتونیدگولش بزنید😁
من به کلم سرخ شده مقداری هم زعفران اضافه میکنم که کاملا اختیاری هست ،حالااااا برنجی را که آبکش کردین بیارین،کف قابلمه مقداری روغن بریزید نان را برای تهدیگ بچینید و بعد مقداری برنج سفید بریزید روش مقداری سبزی خشک یا سبزی تازه ساطوری شده بریزید(پخش کنید) و مقداری کلم سرخ شده و گوشت قلقلی که جداگانه سرخ کردیم و دوباره مقداری برنج سفید،سبزی معطر و کلم سرخ شده و گوشت قلقلی، تا مواد تمام بشود،بعد روی برنج آب روغن و مقداری زعفران میدیم و برنج را دم میکنیم به همین راحتی و خوشمزگی،من مقداری گوشت قلقلی برای روی برنجم استفاده کردم که اختیاری هست.در کنارش هم تهچین ساده درست کردم و با سالاد شیرازی زدیم بر بدن و جای همتونو خالی کردم..
سوالی بود بپرسین دوستای عزیزم🥰🙌🏻
پ ن:شیرازی های عزیز موقع سرخ کردن کلم بهش مقداری آبغوره هم اضافه میکنن که من نریختم ولی اگر شما دوست دارین اضافه کنید

طرز تهیه کلم پلو شیرازی (روش 2)

طرز تهیه کلم پلو شیرازی (روش 2)

مواد لازم:
گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم
کلم قمری ۲ عدد
تره،ترخون،شوید،ریحان تازه از هر کدام ۵۰ گرم
نمک و‌فلفل و زردچوبه
زعفران
آرد گندم ۱ قاشق غذاخوری
آردنخودچی نصف قاشق غذاخوری
برنج ایرانی دو پیمانه
سیب زمینی ۱ عدد
طرز تهیه:ابتدا سبزی ها را شسته و ساطوری کنید(میتونید از سبزی خشک هم استفاده کنید) سپس کلم قمری را هم طبق ویدیو اول گرد گرد برش بزنید و بعد خلالی خیلی نازک خرد کنید و در روغن با مقدار کمی زردچوبه خوووب سرخ کنید در این فاصله گوشت چرخکرده را که بهتره چرخکرده مخلوط( ترکیب گوسفندی و گوساله) باشه با نمک و فلفل وزردچوبه و آرد گندم و نخودچی مخلوط کنید تا مایه یکدست بشه استفاده از آردنخودچی به تنهایی گوشت را سفت میکنه سپس در یخچال استراحت بدید و بعد توی دست قلقلی کنید و در روغن سرخ کنید،برنج را هم جداگانه آبکش کنید و کف قابلمه مقداری سیب زمینی که به زعفران آغشته کردید بچینید و روش مقداری برنج ساده و به ترتیب سبزی ساطوری شده و کلم سرخ شده و گوشت قلقلی سرخ شده و دوباره برنج سفید و زعفران دم کرده و تکرار مراحل تا همه مواد تمام شود ،درب قابلمه را گذاشته و دم میکنیم،نوش جان

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کلم پلو شیرازی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *