موارد لازم + طرز تهیه
این غذای که در ادامه از آن خواهیم گفت، مختص کشور ترکیه است که با مواد مختلفی مانند گوشت و سبزیجات مختلف مانند بادمجان و سیب زمینی و گوجه تهیه می شود. این غذا در فر طبخ می گردد و می توان با نان یا برنج سرو نمود و از مزیت های زیبای این غذا آن است که می توان آن را در ظرف های دیزی تک نفره سرو نمود.
مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت بدون استخوان ۵۰۰ گرم
سیب زمینی ۲ عدد متوسط
بادمجان ۲ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
پیاز ۲ عدد
سیر ۳ حبه
فلفل سبز تند ۱ عدد
گوجه ۲ عدد
ادویه گوشت و پاپریکا و فلفل قرمز به مقدار لازم
فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم
رب گوجه ۲ قاشق غذا خوری
روغن زیتون کمی
دستور پخت خوراک گوشت ترکیه ای
مرحله اول
ابتدا باید فلفل دلمه ای ها بر روی گاز یا منقل باید کبابی نمود. و سپس مواد کبابی شده را باید به شکل نگینی برس داد و شروع به شستن گوشت ها باید کنیم و آن ها را تمیز و در کناری بگذاریم.
مرحله دوم
سپس گوجه فرنگی و بادمجان و سیب زمینی را باید به صورت مکعبی برش داد. و سپس پیازها را باید پوست کند و شست و خرد نمود و سپس در ظرفی آنان را گذاشت. حالا یک ظرف مناسب فر را بر می داریم.
مرحله سوم
سپس همه مواد را به همراه گوشت به آن اضافه می کنیم. و سپس فلفل سبز را باید بسیار ریز نمود و باید ادویه ها را به آن افزود.حالا نوبت سیر است که باید ان را ریز نمود و به مواد آماده شده افزود.
مرحله چهارم
در این مرحله باید رب گوجه را با یک و نصفی لیوان آب مخلوط نماییم تا رب باز شود. سپس درب را با آلومینیوم یا خمیر نان می بندیم و در فر در دمای 180 درجه سانتی گرا به مدت 2ساعت می گذاریم تا کاملا پخته شوند.
مرحله پنجم
البته می توان دلمه ها را کبابی ننمود و لی این کبابی نمودن دلمه ها بسیار طعم لذت بخش تری دارد. و همچنین این غذا از آن جا که آب بسیار به دلیل وجود گوشت و گوجه فرنگی نیاز ندارد ، نباید آب زیاد به آن اضافه کرد که بسیار بر طعم غذا اثر می گذارد و طعم لذیذی نمی دهد.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.