رضیم
شماره دستور پخت: 2520
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

مچبوس مرغ اماراتی
مواد لازم:
مرغ ۲ ران کامل
برنج باسماتی(هندی) پیمانه
پیاز ۱ عدد
سیر ۱ قاشق چایخوری
زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
برگ بو ۱ الی ۲ عدد
هل ۲ عدد
چوب دارچین ۲ تکه
دانه فلفل سیاه ۳-۴
فلفل تند ۲ عدد
میخک ۲ عدد
گوجه ۲ عدد متوسط
گشنیز و جعفری تازه ساطوری شده۳-۴قاشق غذاخوری
قرص مرغ ۱ عدد یا استاک مرغ
کره ۴۰ گرم
زعفران مقداری
زردچوبه،زیره سبز ،پودر تخم گشنیز،فلفل سیاه و قرمز،پاپریکا ،نمک مقدار لازم
سیب زمینی ۱ عدد
رب گوجه ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و در قابلمه با برگ بو،چوب دارچین ،هل و میخک،پوره سیر و زنجبیل با مقداری روغن و کره تفت میدهیم،سپس مرغ های خام را با ادویه ها و نمک اضافه کرده و دوباره تفت میدهیم تا زمانی که مرغ تفت بخورد سپس پوره گوجه،گشنیز و جعفری ساطوری شده را هم اضافه کنید،سپس قرص مرغ را در آبجوش حل کرده و به بقیه مواد اضافه میکنیم اگر استاک آماده دارید از آن استفاده کنید،آب مرغ نه کم باشد نه زیاد چون قراره برنج را در آب مرغ دم کنیم،سپس اجازه میدهیم مرغ کاملا پخته شود،سپس مرغ را از قابلمه خارج کنید و در مخلوطی از کره و زعفران سرخ میکنیم و کنار میگذاریم،بعد از آن در آب مرغ برنج خیس خورده را میریزیم(میتوانید آب مرغ را صاف کنید یا مثل من فقط دانه های فلفل و هل و چوب دارچین،میخک را خارج کنید) اجازه میدهیم آب برنج تمام شود و مثل معمول دم میکنیم،سپس با مرغ زعفرانی و سیب زمینی که نگینی خرد کردیم و در مقداری رب و کره تفت دادیم را روی برنج ریخته و سرو میکنیم من از مقداری بادام خیس خورده برای روی غذام استفاده کردم که بینهایت عالی شد پس حتما درستش کنید

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “مچبوس مرغ اماراتی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.