رضیم
شماره دستور پخت: 215
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه میگو پلو

متن ویدئو طرز تهیه میگو پلو

سلام دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه، امروز این جا یه مهمون داریم، مامانم زحمت کشیده اومده، می‌خواد برامون پلو میگو درست کنه. پلو میگو به سبک جنوبی، خیلی هم خوشمزه است. حتما این ویدیو رو تا انتها ببینید تا شما هم بتونید این پلومیگوی خوشمزه رو آماده کنید. منم سلام می‌کنم خدمت دوستای گلم. امیدوارم روز خوبی رو شروع کرده باشید، امروز می‌خوام براتون یه پلو میگو درست کنم، به سبک جنوبی، البته یه چیزایی کم و زیاد می‌کنم طبق ذائقه خودمون.

خوب میریم ببینیم چه موادی لازم داریم برای پختن این غذا. یه پیاز درشت، خلالی ریز شده، یه بوته سیر کوبیده شده، میگو نیم کیلو که البته اونم باز بستگی داره به جیبتون، که هرچقدر بخواین کم وزیادش کنید، زعفرون آب کرده، ادویه جات هم باز هم هرجور که دوست دارید، من فلفل و زردچوبه ریختم. اینم یه ادویه پلوییه که مخصوص سیستان بلوچستانه، البته این غذا اگه بخواین جنوبی جنوبی بشه، تمر هندی هم می‌خواد، که یه نصف بسته باید آب بگیرید و از صافی رد کنید و بهش اضافه کنید. ولی ما چون دوست نداریم، اون رو اضافه نمی‌کنیم. سبزی پلوش هم شامل نیم کیلو گشنیز و شمبلیله می‌شه.

البته باید سه چهارمش گشنیز باشه، یک چهارمش شمبلیله، چون شمبلیله تلخ می‌کنه. برنج هم که پنج پیمانه از پیمانه پلوپز خیس کردم، گذاشتم، حالا میریم که درستش کنیم. روغن رو میریزیم توی ماهیتابه، پیازهای خلالی رو اضافه می‌کنیم و می‌زاریم یه کم سبک بشه، اگه خواستین که پیازتون زودتر سرخ بشه و آب بندازه، یه مقدار نمک بهش اضافه می‌کنیم ( نکته‎های طلایی). خوب دوستان من میگوها را از قبل پاک کردم، ولی برای اون دوستایی که شاید برای اولین بار هست که می‌خوان میگو را درست کنن، بهشون یاد می‌دم که چطوری پاک کنن.

خوب اول که یک پوسته ای روش داره، که اون رو مسلما همه بلدن، سرش و پوستش رو درمیارن و بعد خود میگو اون قسمت پشت کمرش باید یه شکافی بدیم، چون اون جا یه رگی داره باید اون تمیز بشه، به این شکل. سر چاقو رو میگیرید از بالا تا پایین، آروم نه که خیلی عمیق، می‌کشیم، بعد بازش می‌کنیم یک رگ خیلی کوچولویی داره، البته میگوهای جنوبی، اونایی که از دریا می‌گیرن این رگش خیلی پرتره ولی این میگوها چون پرورشیه، زیاد رگی نداره، ولی حتما باید تمیز بشه، یه دونه دیگه هم بهتون نشون می‌دم. از این قسمت پشتش. از این جا چاقو رو میندازید، آروم آروم می‌کشید تا انتها تا بغل دمش، بعد بازش می‌کنی، می‌بینید، این جا یه رگی داره، حتما باید دربیاد.

این طوری ببینید تمیز تمیز شد، بعد می‌شورید و تو آبکش آبش بدین. خوب دوستان، پیازمون که یه مقدار طلایی شد، من سبزی رو بهش اضافه می‌کنم. یه توضیح این جا بدم،بعضی بعد از این که پیاز رو تفت دادن، میگو رو بهش اضافه می‌کنن، سیر رو هم بهش اضافه می‌کنن بعد چند دقیقه که سرخ شد بعد برش می‌دارن و باز سبزی رو اضافه می‌کنن. ولی من این کارو نمی‌کنم، اول پیازو وبا سبزی، چون اینا پختش یه کم دیرتر صورت میگیره، این دوتا رو با هم یه تفت می‌دم. بعد دو سه دقیقه آخر سیر و میگو رو اضافه می‌کنم که طعم دار بشن و عطرشون از بین نره. میگو هم نباید خیلی بپزه.

از دو سه دقیقه که بخوایم میگو رو بپزیم میگو سفت می‌شه، بنابراین من میگو رو سه دقیقه آخر اضافه میکنم. سیر هم همون موقع که عطر سیر از بین نره توی پخت. پیازها و سبزی‎ها تقریبا باید سه چهار دقیقه پخته بشه، خیلی نیاز نیست که بپزیم، که به روغن بیفته و سبزیتون خیلی سرخ بشه، تو همین حین هم آب برنج هم میذاریم جوش بیاد و هم زمان می‌خوایم برنج هم آبکش کنیم. الان سبزی‎هامون نیم پز شد میگوها را بهش اضافه می‌کنیم.

همزمان که میگو اضافه می‌کنیم سیر هم بهش اضافه می‌کنیم. من سیر زیاد میزنم، شما باز بستگی به ذائقه تون داره، دوست داشتین کم و زیادش کنید که این دو تا با همدیگه، مزشون قشنگ به خورد هم بره با سبزی و پیاز طعم دار بشه. یه دقیقه ای گذشت، بهش ادویه پلویی اضافه میکنم، زردچوبه، فلفل سیاه این غذا چون جنوبیه، می‌تونید فلفل قرمز هم بهش بزنید که تند بشه خوشمزه تر می‌شه.

نمکش هم در آخر بهش اضافه می‌کنیم، که بهتره دیرتر بهش اضافه بشه، چون میگوها سفت میشه. خوب دوستان، برنجمون رو آبکش کردیم. کف قابلمه مون رو روغن می‌ریزیم، یه کم بیشتر، چون می‌خوایم که سیب زمینی سرخ کنیم کفش بگذاریم. یه مقدار نمک می‌ریزیم. یه کم که روغن داغ شد، سیب زمینی‎ها را می‌چینیم داخلش، فقط این که من سیب زمینی‎ها را وقتی که یک طرفش سرخ شد، برمی‌گردونم بعد برنج رو روش می‌ریزم.

به خاطر این که اگه همینجوری یک طرفش فقط سرخ بشه یه حالت خمیری پیدا می‌کنه، اون قسمتی که با برنج در تماسه، به خاطر همین اون طرفش سرخ بشه، برمیگردونم اون طرف دیگش رو برنج رو روش می‌ریزم. خوب یه مقدار که سرخ شد و خودش رو گرفت، لازم نیست حتما طلایی بشه، اون قسمت برنج بهش می‌چسبه، همون قدر که از حالت خمیری دربیاد کامل برش می‌گردونیم. خوب سیب زمینی‎ها یه طرفشون سرخ شد،برشون گردوندیم، بعد برنج آبکش شده رو روی سیب زمینی‎ها می‌ریزیم. این کار رو دیگه همه خانوما بلدن دیگه، این رو می‌ریزن، موادم که آماده کرده، حالا هر موادی باشه، چه لوبیا پلو، چه پلو میگو، هیچ فرقی نداره دیگه از این جا به بعد همه بلدن.

یه مقدار صاف می‌کنیم چون میخوایم غالبی در بیاریم، میگومون رو تو دو مرحله اضافه می‌کنیم. خوب. این جا زعفرون هم می‌زنیم که اونم باز دلبخواهی هست ولی خوشمزش می‌کنه صد درصد، حالا اگه دوست نداشتین یا زعفرون نداشتین، می‌تونید رب گوجه هم به موادتون اضافه کنید. دوباره از برنج آبکش شده.. خوب برنجمون آماده شد، باید درش رو بذارم، ده دقیقه که بخارش بلند شد از ده دقیقه شعله گاز رو کم می‌کنم و دم کن براش میزارم. می‌ریم که بزاریم بپزه، بعدش با هم ببینیم که چطوری می‌شه. خوب این جا شعله اش یه کم زیاده، یه ده دقیقه حواسمون بهش هست. ببینید بخارش زد بالا، دم کنی را بهش می‌زنیم و یه سی دقیقه میگذاریم که دم بکشه.

این هم پلومیگوی خیلی خوشمزمون که آماده شد امیدوارم شما هم درست کنید و لذت ببرید. من هم ممنونم از این که ویدیوی ما رو تماشا کردید امیدوارم درست کنید و لذت ببرید و خوشتون اومده باشه. خیلی ممنون دوستتون دارم. اگه که این مدل ویدیوها را دوست دارید اگه دوست دارید که باز هم از مامانم دعوت کنم تا غذاهای خوشمزه رو بپزه، حتما تو کامنت‎ها بهم بگید مرسی که این ویدیو را نگاه کردین، تا ویدیوهای بعدی خدا نگهدار.

نکات میگو هیوا

نکات میگو هیوا

سلام دوستاي عزيزم
يخورده بريم سمت غذاهاي سنتي 😉
غذاي امروزمون كته شويد با ميگو سرخ شده هست كه فكر كنم همتون استادين ،من خودم اغلب اوقات ميگو رو اينجوري درست ميكنم كه هم سفت نميشه و هم بسيار خوش طعمه در كنار كته..
شماهم اگر روشي داريد براي طبخ ميگو در كنار كته بنويسيد تا بقيه هم استفاده كنن🥰
اول از همه ميگو هارو به سيخ چوبي بكشيد هم فرم خوشگل تري داره هم خيلي جمع نميشه
ميزان طبخ ميگو واقعاااا حدود ٤-٥ دقيقه هست
ميگو رو با پوره سير و پوره پياز مزه دار نكنيد فقط با آب پياز و يا پودر سير يا سير و پياز را باهم رنده كنيد و سپس عصاره شو استفاده كنيد ؛
حرارت براي طبخ ميگو ها بايد بالا باشه؛
اگر بوي ميگو اذيتتون ميكنه از پودر تخم گشنيز استفاده كنيد تو مزه دار كردن و اگر بشدت حساس هستين مقداري سركه سفيد اين مشكل و حل ميكنه و يا اينكه قبل از تفت دادن، آن را به مدت ۱ تا٢ دقیقه در آب و نمک بجوشانید و پس از خشک کردن میگوها، آن‌ها را سرخ كنيد؛
در حين پخت مدام به ميگو مخلوط كره و زعفران بزنيد هم در طعم و هم در لطافتش تاثير داره؛سعی کنید از روغن‌های طعم‌دار مثل روغن کنجد و روغن زیتون برای تفت دادن میگو استفاده كنيد،بعد از پختن میگو می‌توانید مقداری آبلیمو تازه برای ایجاد طعم بهتر به آن اضافه کنید. يكي از بهترين چاشني ها در كنار ميگو سس سير و جعفري هست

طرز تهیه پلو میگو مخلوط هیوا

طرز تهیه پلو میگو مخلوط هیوا

برنج ایرانی ۲ پیمانه
میگو ۳۰۰گرم
سیب زمینی ۱ عدد متوسط
کشمش ۱۵۰گرم
هویج ۲ عدد متوسط
پیاز ۱ عدد
زعفران مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه مقداری
کره
سیر
طرز تهیه:خب اول از همه باید میگوهارو از شب قبل در مخلوطی از آب پیاز،پوره سیرنمک و فلفل و روغن زیتون مزه دار کنیم بعد مثل همیشه برنج را ساده دم کنیم و شروع میکنیم به تهیه مخلفات برنج ، سیب زمینی ها را نگینی خرد کرده و سرخ میکنیم در حین پخت بهش زردچوبه و نمک هم میزنیم تا باهم سرخ بشه،پیاز داغ را هم جدا میگیریم،هویج ها را هم خلالی نازک خرد کرده و در مخلوط کره و روغن سرخ میکنیم،کشمش ها راهم در کره سرخ میکنیم وقتی پف کرد کشمش ها حاضره فقط دقت کنید نسوزه،میگو ها هم با شعله زیاد با کره و زعفران سرخ میکنیم و تمام برای سرو پلو هم ابتدا برنج ساده را میریزیم و بعد از مخلفاتی که حاضر کردیم مقداری روی برنج ریخته و تزیین میکنیم،عالی و خوشمزه
پ ن: یکی از مزییت های خونه موندن خوردن سیر و پیاز فراوونه🙈✌️😄
پ ن: سالادمون ترکیب(کاهو،کلم قرمز ،کلم سفید،فلفل دلمه سبز،گوجه گیلاسی،سس مایونز،ماست،روغن زیتون،نمک و فلفل و سرکه سیب)

طرز تهیه پلو میگو هیوا

طرز تهیه پلو میگو هیوا

مواد لازم:
میگو ۴۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
هویج ۲ عدد
زرشک
نمک و فلفل و زعفران ،پاپریکا،پودرسیر
روغن زیتون
لیموترش و زست لیمو
آبغوره
طرز تهیه: ابتدا باید میگوها را مزه دار کنیم پس با مقداری پاپریکا،نمک و فلفل و لیموترش و زست لیمو و پودرسیر و روغن زیتون مزه دار میکنیم حداقل ۲ ساعت بعد از این مدت زعفران را با مقداری آب جوش دم میکنیم و روی میگوها میریزیم و اجازه میدیم یه نیم ساعت زعفران به خرد میگوها برود ،سپس در تابه مقداری کره و روغن میریزیم و میگوها را هر طرف به مدت ۳ دقیقه سرخ میکنیم واقعا بیشتر سرخ نکنید چون سفت میشه و دیگه لذیذ نیست؛ خب از یه طرف دیگه ما احتیاح داریم به پیاز زعفرانی ، پیاز را خلالی برش داده و با کره و روغن و زعفران سرخ میکنیم و میزاریم کنار ،بعد نوبت هویج ها هست هویج را رنده میکنیم ترجیحا روی شعله ملایم مقدار کمی آب و مقداری هم روغن و کره و آبغوره میریزیم که میزاریم که همه باهم سرخ بشه آب بخاطر اینه که هویج در عین سرخ شدن نرم هم بشن،زرشک هم بعد از خیس کردن با کره و مقداری شکر تفت میدیم و حالااا کته مون رو در دیس یا ظرف سرو کشیده و به دلخواه با موادمون تزیین میکنیم..
پ ن: اگر میگو دم دستتون نیست همین کارو میتونید با فیله مرغ انجام بدید.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “میگو پلو”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.