
موارد لازم + طرز تهیه
فیلم طرز تهیه پلو یونانی
متن ویدئو طرز تهیه پلو یونانی
خوب اینم از یه ته دیگ که صداش داره میاد بی نظیر. ببینید چی شده داخلش خوب تو مرحله اول یک عدد پیاز متوسط رو به صورت نگینی خورد کنید. بعد از اون فلفل دلمه یا فلفل پاپی رو هم به شکل نگینی برش بزنید. قارچها را هم به همین ترتیب. حالا سینه مرغ که اول به دو قسمت مساوی به این شکل اون رو قبضه میکنیم بعد به صورت نوارهای باریک باریک اون رو برش میزنیم به این شکل. تو این قسمت مرغتون رو داخل یه ظرف مناسب با روغن زیتون، فلفل پولبیبر، فلفل سیاه، نمک، و یه مقدار کم زعفرون مخلوط و مزده دار کنید بگذارید یک ساعت استراحت کنه.
حالا با یه مقدار کم روغن، اول پیازها را تفت بدین، تو این فاصله برنج رو با آب بشورید و با دو بند انگشت بالاتر بهش نمک و روغن اضافه میکنیم. بعد از یک ساعت برای دورچین چندتا از نوارهای مرغی که بلند ببلند هستند را جدا کنید و باقی مرغ رو به اندازه بند انگشت برش بزنید. پیازها که طلایی شدند یه فضا خالی کنید توی ماهیتابه، مصف قاشق غذاخوری زردچوبه ویک قاشق چایخوری ادویه کاری رو یک مقداری تفت بدین، بوی ادویه که در اومد با پیاز مخلوط کنید و مرغها را بهش اضافه کنید. برنج که خوب شروع کرد به قل قل کردن، اون رو آبکشش کنید، توجه کنید چون که داخل این غذا سبزیجات داریم ورطوبتش بالاست یک مقداری زنده تر برنج رو باید برداریم.
مرغها که یک مقدار آب پس داد و یک مقدار پخت توی ماهیتابه دوباره یک فضا باز میکنیم. فلفل دلمه را کنار همین مرغها اضافه میکنیم تا یک مقدار تفت بخورن، تو همین قسمت از کنسرو مخلوط هویج و سیب زمینی و نخود سبز، بهش اضافه میکنید بدون این که آبش رو اضافه کنید. اگر که کنسرو ندارید همه این مواد را باید قبلا ابپز یا بخار پز کنید بعد از اون اضافه کنید. تو همین قسمت قارچ رو هم به سبزیجات اضافه کنید صبر کیند که آبش کامل بخار بشه و بره، یک قاشق غذاخوری سرکه سیب به قارچها اضافه کنید. برتیا ته دیگش دو قاشق غذاخوری ماست چکیده دو قاشق غذاخوری روغن مایع، و زعفرون رو تا حدی که رنگش مطلوب نظرتون بشه با همدیگه کامل مخلوط کنید حالا بهش به اندازه ته دیگتون برنج اضافه کنید و دوباره خوب مخلوطشون کنید. حالا برنج زعفرونیتون رو کف قابلمه بریزید.
با یک قاشق به این شکل، شروع کنید به پهن کردنش، تو این قسمت فیله نواریهای مرغ رو به صورت رول دربیارید بعد از اون یک دونه خلال دندون به این شکل توش فرو کنید. آب مرغها که تموم شد اون رو از روی حرارت بردارید، کف قابلمه یک مقدار برنج سفید بریزید و بعد از اون از مایع گوشتی اضافه کنید دور تا دور قابلمه رو از این مرغا که رول کردین اضافه کنید.
دوباره برنج، یک مقدار زعفرون لایه به لایه همین جور به همین ترتیب اضافه کنید تا بیاد بالا، برنج که روی رولهامون رو گرفت به این شکل خلال دندون از داخلش دربیارین، یک مقدار دیگه زعفرون هم روش بدین و میگذاریم برای این که دم بکشه، حرارت متوسط رو به بالا صبر میکنیم تا بخار داخلش بیفته بعد از اون روغن میدیم و با حرارت پایین ادامه پختمون را انجام میدیم تا ته دیگش کامل تشکیل بشه. خوب بریم ببییم که پلو یونانیمون چه شکلی شد. صداش داره میاد بی نظیر. ببینید چی شده داخلش. رنگ رو ببین. این جا رو ببین. عالی شده.
نامور (خریدار محصول) –
خیلی رسپی راحتیه😋👌🏻
خرمدخت –
طعمش چطوره ؟ 🙏🏻 🙂 🤩