رضیم
شماره دستور پخت: 2668
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

مواد لازم چیمی چانگا :
گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل
قارچ۴-۵ عدد
فلفل سبز ۳ عدد کوچک
خمیر یوفکا یا انواع نان لواش
پنیر پیتزا
سس تاکو:
روغن زیتون
سیر ۱ حبه
گوجه ۴-۵ عدد
نمک و فلفل،زیره،آویشن،فلفل چیلی
شکر ۱ قاشق مرباخوری
سرکه ۱ قاشق غذاخوری
پوره لوبیا:
کنسرو لوبیا چیتی نصف قوطی یا ۱۰۰ گرم
روغن زیتون
سیر و زنجبیل
فلفل
اورگانو
طرز تهیه:ابتدا ما سس تاکو رو‌حاضر میکنیم به این صورت که سیر را در روغن زیتون تفت میدهیم سپس گوجه ها را میکس کرده و اضافه میکنیم و بعد ادویه ها و هم زده و روی شعله ملایم تا سس غلیظ شود،بعد از آن پوره لوبیا را حاضر میکنیم من از کنسرو لوبیا استفاده کردم ولی اگر در دسترس ندارید لوبیا چیتی را به شکل خوراک درست کنید،سپس در تابه سیر را با روغن زیتون و مقداری اورگانو تفت دهید و لوبیاها را اضافه کنید مقداری فلفل سیاه زده و روی شعله ملایم حدودا ۱۵ دقیقه سپس همه مواد را پوره کنید و کنار بگذارید،در تابه جداگانه پیاز را خرد کرده،با گوشت چرخکرده و نمک و فلفل تفت دهیدوقتی کاملا سرخ شد قارچ ها را نگینی خرد کنید و به تابه اضافه کنید بعد از آن فلفل سبز خرد شده و بعد از سرخ شدن مواد سس تاکو را اضافه کرده و در انتهای کار پوره لوبیا؛ همه مواد را باهم مخلوط کرده و وقتی یکدست و خنک شد کنار گذاشته ،خمیر یوفکا را باز کرده، میتوانید از انواع نان لواش نازک هم استفاده کنید و مقداری از مواد را لای خمیر یا نان ریخته مقداری پنیر پیتزا روی مواد و به هر مدلی که دوست دارید ببندید و در روغن سرخ کنید یا براش روغن زیتون یا زرده زده و در فر پخت کنید و تمااام نوش جان

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه چیمی چانگا”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *