رضیم
شماره دستور پخت: 2509
رضیم
طرز تهیه کوفته کباب

موارد لازم + طرز تهیه

کوفته کباب
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
جعفری ساطوری شده تازه ۲ قاشق غذاخوری
پودر نان یا سوخاری ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ۱عدد
نمک ،فلفل ،زردچوبه، زیره،پاپریکا
سیر ۱ حبه
زنجبیل ۱/۲ قاشق چایخوری
نان پیتا
سس گوجه
گوجه خرد شده ۴ عدد
رب ۱ قاشق مرباخوری
روغن زیتون سیر ۱ حبه
اورگانو ۱ قاشق مرباخوری
سیر ۱ حبه
سس طحینه
ماست موسیر ۶-۵ قاشق غذاخوری
ارده ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و پودرسیر
لیموترش تازه
طرز تهیه:ابتدا گوشت چرخکرده را در ظرف مناسب بریزید پیاز رنده شده و آب گرفته را به اضافه جعفری ساطوری شده و ادویه ها و سیر و زنجبیل رنده شده ،پودر نان یا آرد سوخاری به گوشت اضافه کرده
و هم میزنیم.وقتی گوشت حالت چسبندگی پیدا کرد و کاملا مثل یک توپ از ظرف جدا شد مواد را نیم ساعت در یخچال استراحت میدهیم.بعد از نیم ساعت استراحت گوشت ، تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن بریزید و بگذارید تا داغ شود.بعد به اندازه یک نارنگی از گوشت بردارید یک سیخ چوبی هم بردارید در کف دست مثل ویدیو گوشت را به سیخ چوبی بکشید و داخل روغن سرخ کنید. وقتی دو طرف کوفته ها سرخ شدند آماده هست،برای تهیه سس گوجه که با کوفته سرو میشود،ابتدا رب را در روغن زیتون تفت دهید تا رنگ باز کند سپس گوجه ها را چهار قاچ کرده و با رب تفت میدهیم نمک و فلفل اورگانو و سیر رنده شده را اضافه میکنیم مقداری کمی هم آب و اجازه میدهیم تا روی شعله ملایم سس پخته و جا بیفتد،برای تهیه سس طحینه که با کوفته کباب سرو میشود،ماست چکیده و موسیر دار را در ظرف مناسبی ریخته ارده و نمک و فلفل و پودر سیر و لیموترش تازه را اضافه میکنیم و نیم ساعت در یخچال استراحت میدهیم و در آخر کار نوع سرو کوفته کباب به این صورت هست که نان پیتا را در ظرف قرار دهید از سس گوجه روی نان ها میریزیم کوفته کباب ها را روی سس گوجه میگذاریم و بعد از لقمه گرفتن مقداری از سس طحینه را روی لقمه هامون ریخته و سرو میکنیم،نوش جان

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کوفته کباب”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)