رضیم
شماره دستور پخت: 589
رضیم
طرز تهیه کباب ترش

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه کباب ترش

متن ویدئو طرز تهیه کباب ترش

سلام دوستان من مهرداد هستم مرسی که دوباره همراه من هستین امروز میخوایم باهمدیگه بریم استان گیلان یکی از پرطرفدارترین کبابای ایران کباب ترش رو بهتون آموزش بدم

خب دوستان بریم سراغ کباب­ترشمون برای کباب ترش هم می­تونین از راسته استفاده کنید هم از فیله استفده کنین من خودم امروز میخوام از فیله گوساله استفاده کنم

مواد اولیه:

فیله گوساله

گردوهایی که ساییده شدن

سیر حبه شده

پیاز

رب انار

یبزی­های معطر (گشنیز و جعفری ترخون مرزه به همراه چوچا فقط مرزه رو کم بزنید)

 مقادیرش توی دیسکرپشن زیر ویدیو نوشته شده

چوچا هم اگه نداشتین مشکلی نیست چوچا یه سبزی محلیه که توی شمال درمیاد

نمک و فلفل هم داریم

کارم رو با تیکه کردن گوشتم شروع می­کنم ببین این تیکه­هایی که حالت پوست داره خیلی خوب نیستن اینا رو از توی گوشتتون جدا کنین چربیا مشکلی ندارن ولی اینا رو جدا می­کنیم. برش­های مربع مربع میزنم یه سری پوستم توی برشاتون مشخص میشه اینا هم بگیرین که وارد کبابتون نشه که میخوام یه کباب عالی درست کنیم

پیاز و سیر رو خورد می­کنیم حالا میخوام گوشتم رو مرینیت کنم. دقت داشته باشین توی همه مرینت­ها سیر و پیاز آخرین چیزایی باشه که به مواد اضافه می­کنیم چون خیلی از طعمای خوشمزه رو پیاز جذب خودش میکنه. خب حالا میخوام با اضفه کردن رب انار و سبزی­های خوش­عطرمون کارم رو شروع کنم. حواستون باشه چون این کباب روش رب­انار داره خیلی سریع روش میسوزه بهتره که کنار منقلتون یه رومال کره هم داشته باشین هی به کبابتون بزنین که روش سریع نسوزه. بعد از اضافه کردن مواد خوب هم میزنیم بعد وقتشه که بهش نمک و فلفل اضافه کنیم  و این­که میگن به گوشتتون نمک اضافه نکنین گوشتتون رو خشک میکنه بابتش نگران نباشین شما اگه سوراخا و رطوبتی که روی گوشتتونه بگیرین گوشتتون سفت میشه تازه اگه گوشت خوبی نداشته باشین. توی این مرحله من دوست دارم بهش روغن مایع اضافه کنم که محفه­های گوشت رو میبنده.

حالا گردوم رو بهش اضافه می­کنم. خب اینجا قبل از این­که پیازا رو به گوشت اضافه کنید یکم چنگش بزنید که اشک پیازتون دربیاد به همراه سیر و با دست قشنگ ماساژش بدین تا پیاز به خورد گوشتتون بره.

خب الان کباب ترشام آماده شد و وقتشه که باهم ببریم حیاط روی منقل باهم درستش کنیم

و یادتون باشه این کباب باید با حرارت متوسط درست شه و رومال کره که نسوزه و برشته و آبدار و خوب بشه.

خب اینم از کباب ترشمون امیدوارم درست کنین و خوشتون بیاد اگر سوالی بود بپرسین حتما جواب میدم

طرز تهیه كباب ترش هیوا

طرز تهیه كباب ترش هیوا

سلامممم روزتون بخيررررر دوستاي عزيزم اينجا تهران هوا آفتابي و عاليههه،امروز ناهارمون كباب ترش هست انشالله در روزاي آينده براتون طرز تهيه همين كباب رو با جوجه هم ميزارم كه طعم و مزش دست كمي از اين كباب نداره،فعلا بريم سراغ دستور😊
كباب ترش
گوشت راسته گوساله (٢٥٠گرم)
پياز رنده شده ١ عدد
سير ١ حبه
چوچاق جايگزين(جعفري و نعناع )١ قاشق غذاخوري پر
گردو پودر شده ٥٠ گرم
رب انار ملس ٤ -٣ قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه: حدودا ٢٤ ساعت قبل در ظرف مناسبي پياز رنده شده ريز با پوره سير به اضافه گردوي پودر شده و سبزيه كاملا ساطوري شده و رب انار را با هم مخلوط كنيد (نمك به هيچ عنوان چون گوشت سفت ميشه) نمك را بعد از تايم استراحت اضافه ميكنيم و وقتي كاملا مزه دار شدن گوشت ها را برش زده و در مواد ميخوابانيم فقط برش ها را كلفت نزنيد و گرنه سفت ميشه و اصلا خوشايند نيست بعد به سيخ ميكشيم و كباب ميكنيم اگر زغال در دسترس نيست گوشت ها را به سيخ چوبي يا فلزي كوچك كشيده و در تابه با حرارت ملايم سرخ ميكنيم مقدار كمي روغن در تابه بريزيد و گوشت ها را سرخ كنيد شعله گاز را زياد نكنيد و با خرارت ملايم طبخ كنيد و با كته و دوغ محلي و ترشي و سير ماست و دلال(دلار) ميل ميكنيم.

طرز تهیه كباب ترش مرغ هیوا

طرز تهیه كباب ترش مرغ هیوا

سلام دوستاي عزيزم
طبق قولي كه داده بودم براتون طرز تهيه كباب ترش مرغ رو اوردم كه قبلا آموزشش و با فيله گوساله گذاشته بودم،
ااخ كه هر چي از خوشمزگيش بگم كم گفتم🥰👌🏻
كباب ترش مرغ
مواد لازم:
سينه مرغ ١ عدد درشت
گردو ٤-٣ عدد
پياز ١ عدد بزرگ
رب انار ٤-٥ قاشق غذاخوري
نمك و فلفل و پودر سير و پودر پياز مقدار لازم
سير ١ حبه كوچك
سبزي(چوچاق و خالواش)(جايگزين نعنا و جعفري ١ قاشق غذاخوري)
ليموي تازه ١ قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
ابتدا سينه مرغ را مكعبي خردكنيد ،سپس يه ظرف گود برداريد،پياز را رنده كنيد و بعد آبش رو بگيريد و آب پياز را در ظرف بريزيد سپس آبليموي تازه،نمك و فلفل و پودر سير و پودر پياز و يه حبه سير پوره شده،گردوي پودر شده و رب انار و سبزي كه ساطوري كرديد(من سبزي نداشتم براي همين نزدم كه بدون اونم حرف نداره عالي ميشه)را اضافه كنيد،اين شد سس مرينيت ما كه قراره فيله ها رو توش مزه دار كنيم بعد از اينكه همه مواد سس با فيله ها مخلوط شدن بزاريد يه ٢ ،٣ساعتي تو يخچال بمونه كه طبيعتا هر چه زمان بيشتري فيله ها تو سس بمونن كباب لذيذ تري خواهيم داشت،بعد از زمان طي شده جوجه ها را به سيخ بكشيد و كباب كنيد يا مثل من تو تابه سرخشون كنيد تا برشته بشن،(فقط موقع سرخ كردن حرارت گاز را خيلي زياد نكنيد،حرارت متوسط)در كنارش هم كته ساده و با گوجه اي كه رو گاز كباب كردم گذاشتم و ديگههههه نگم براتون امتحانش كنيد ،موادشم كه كم و ساده بود🤩👍🏻
پ ن: 🥕اون هويج ها را هم كه گذاشتم بغل ظرفم هويج زرد يا ايرانيه كه طعمش مثل هويج نارنجيه خيلي فرقي نداره ولي واسه تنوع رنگي تو سالاد گزينه خوبيه

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کباب ترش”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *