
موارد لازم + طرز تهیه
فیلم طرز تهیه کباب ترش
متن ویدئو طرز تهیه کباب ترش
سلام دوستان من مهرداد هستم مرسی که دوباره همراه من هستین امروز میخوایم باهمدیگه بریم استان گیلان یکی از پرطرفدارترین کبابای ایران کباب ترش رو بهتون آموزش بدم
خب دوستان بریم سراغ کبابترشمون برای کباب ترش هم میتونین از راسته استفاده کنید هم از فیله استفده کنین من خودم امروز میخوام از فیله گوساله استفاده کنم
مواد اولیه:
فیله گوساله
گردوهایی که ساییده شدن
سیر حبه شده
رب انار
یبزیهای معطر (گشنیز و جعفری ترخون مرزه به همراه چوچا فقط مرزه رو کم بزنید)
مقادیرش توی دیسکرپشن زیر ویدیو نوشته شده
چوچا هم اگه نداشتین مشکلی نیست چوچا یه سبزی محلیه که توی شمال درمیاد
نمک و فلفل هم داریم
کارم رو با تیکه کردن گوشتم شروع میکنم ببین این تیکههایی که حالت پوست داره خیلی خوب نیستن اینا رو از توی گوشتتون جدا کنین چربیا مشکلی ندارن ولی اینا رو جدا میکنیم. برشهای مربع مربع میزنم یه سری پوستم توی برشاتون مشخص میشه اینا هم بگیرین که وارد کبابتون نشه که میخوام یه کباب عالی درست کنیم
پیاز و سیر رو خورد میکنیم حالا میخوام گوشتم رو مرینیت کنم. دقت داشته باشین توی همه مرینتها سیر و پیاز آخرین چیزایی باشه که به مواد اضافه میکنیم چون خیلی از طعمای خوشمزه رو پیاز جذب خودش میکنه. خب حالا میخوام با اضفه کردن رب انار و سبزیهای خوشعطرمون کارم رو شروع کنم. حواستون باشه چون این کباب روش ربانار داره خیلی سریع روش میسوزه بهتره که کنار منقلتون یه رومال کره هم داشته باشین هی به کبابتون بزنین که روش سریع نسوزه. بعد از اضافه کردن مواد خوب هم میزنیم بعد وقتشه که بهش نمک و فلفل اضافه کنیم و اینکه میگن به گوشتتون نمک اضافه نکنین گوشتتون رو خشک میکنه بابتش نگران نباشین شما اگه سوراخا و رطوبتی که روی گوشتتونه بگیرین گوشتتون سفت میشه تازه اگه گوشت خوبی نداشته باشین. توی این مرحله من دوست دارم بهش روغن مایع اضافه کنم که محفههای گوشت رو میبنده.
حالا گردوم رو بهش اضافه میکنم. خب اینجا قبل از اینکه پیازا رو به گوشت اضافه کنید یکم چنگش بزنید که اشک پیازتون دربیاد به همراه سیر و با دست قشنگ ماساژش بدین تا پیاز به خورد گوشتتون بره.
خب الان کباب ترشام آماده شد و وقتشه که باهم ببریم حیاط روی منقل باهم درستش کنیم
و یادتون باشه این کباب باید با حرارت متوسط درست شه و رومال کره که نسوزه و برشته و آبدار و خوب بشه.
خب اینم از کباب ترشمون امیدوارم درست کنین و خوشتون بیاد اگر سوالی بود بپرسین حتما جواب میدم
یکی از کبابهای خوشمزه و سنتی ایرانی، کباب ترش است؛ این کباب به استانهای شمالی کشور تعلق دارد. در ادامه میتوانید آموزش این غذای شمالی را در سایت رضیم مشاهده کنید.
روش 2 طرز تهیه کباب ترش
مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت راسته گوساله ۶۰۰ گرم
مغز گردو ۱ پیمانه
رب انار ترش ½ پیمانه
پیاز ۱ عدد متوسط
گوجه فرنگی ۱ عدد متوسط
سیر ۱ حبه
چوچاق یا نعنا خشک ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
دستور پخت کباب ترش
مرحله اول
به منظور تهیه کباب ترش شمالی، گوشت گوساله را خرد کنید (مانند آنچه برای کباب چنجه انجام میدهید) و درون یک ظرف مناسب بریزید. پس از آن گوجه فرنگیها را پوست گرفته و رنده کنید و به گوشتهای خرد شده اضافه کنید.
مرحله دوم
در ادامه پیاز و سیر را رنده کرده و به مواد درون ظرف اضافه کنید. پس از آن مغز گردو را بهوسیله هاونگ یا آسیاب پودر کنید و مواد اضافه کنید. چوقاق را نیز خرد کرده و همراه با فلفل سیاه و رب انار به بقیه مواد اضافه کنید.
مرحله سوم
در ادامه مواد را خوب با دست زیر و رو کنید؛ با این کار مواد کاملا به خورد گوشت میروند. سپس با استفاده از سلفون روی ظرف را بپوشانید و آن را یک شبانه روز در یخچال نگه دارید تا گوشت گوساله طعمدار و نرم شود.
مرحله چهارم
از جمله نکات مهمی که سبب میشود کباب ترش رستورانها نرمتر و لذیذتر باشند این است که زمان بیشتری در مواد نگهداری میشود. پس از 24 ساعت، ظرف را از یخچال خارج کنید؛ کمی نمک به آن بزنید و خوب مخلوط کنید.
مرحله پنجم
در ادامه یک منقل زغالی را بهطور یکدست با زغال روشن کرده و برای پخت کباب آماده کنید. سپس گوشت گوساله را به سیخ بکشید. هنگامی که تمام گوشتها را به سیخ کشیدید، سیخها را بر روی منقل بچینید.
مرحله ششم
برای پخت این کباب به باد زدن نیاز نیست، زیرا باد زدن باعث میشود که روی کباب سوخته و مغز آن خام بماند. پختن کباب ترش حوصله و صبر بالایی میخواهد. باید بالای سر منقل ایستاده و سیخها را بهطور مداوم بچرخانید تا تمام کبابها بهطور یکدست پخته شوند.
مرحله هفتم
در حالی که کبابها در حال پختن هستند میتوانید چند عدد فلفل سبز و گوجه فرنگی را نی به سیخ بزنید و در کنار کبابها بپزید. در آخر، کبابهای آماده شده را همراه با فلفل و گوجه کبابی در ظرف مناسب کشیده و همراه با کته قالبی سرو کنید.
نکات پخت کباب ترش
کته قالبی شمالی
با توجه به اینکه کباب ترش یک غذای خوشمزه شمالی است، اگر شما تمایل دارید که این غذا را به سبک شمالی سرو کنید باید بدانید که در شمال این غذا به طور سنتی همراه با کته قالبی سرو میشود.
طرز تهیه كباب ترش هیوا
سلامممم روزتون بخيررررر دوستاي عزيزم اينجا تهران هوا آفتابي و عاليههه،امروز ناهارمون كباب ترش هست انشالله در روزاي آينده براتون طرز تهيه همين كباب رو با جوجه هم ميزارم كه طعم و مزش دست كمي از اين كباب نداره،فعلا بريم سراغ دستور?
كباب ترش
گوشت راسته گوساله (٢٥٠گرم)
پياز رنده شده ١ عدد
سير ١ حبه
چوچاق جايگزين(جعفري و نعناع )١ قاشق غذاخوري پر
گردو پودر شده ٥٠ گرم
رب انار ملس ٤ -٣ قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه: حدودا ٢٤ ساعت قبل در ظرف مناسبي پياز رنده شده ريز با پوره سير به اضافه گردوي پودر شده و سبزيه كاملا ساطوري شده و رب انار را با هم مخلوط كنيد (نمك به هيچ عنوان چون گوشت سفت ميشه) نمك را بعد از تايم استراحت اضافه ميكنيم و وقتي كاملا مزه دار شدن گوشت ها را برش زده و در مواد ميخوابانيم فقط برش ها را كلفت نزنيد و گرنه سفت ميشه و اصلا خوشايند نيست بعد به سيخ ميكشيم و كباب ميكنيم اگر زغال در دسترس نيست گوشت ها را به سيخ چوبي يا فلزي كوچك كشيده و در تابه با حرارت ملايم سرخ ميكنيم مقدار كمي روغن در تابه بريزيد و گوشت ها را سرخ كنيد شعله گاز را زياد نكنيد و با خرارت ملايم طبخ كنيد و با كته و دوغ محلي و ترشي و سير ماست و دلال(دلار) ميل ميكنيم.
طرز تهیه كباب ترش مرغ هیوا
سلام دوستاي عزيزم
طبق قولي كه داده بودم براتون طرز تهيه كباب ترش مرغ رو اوردم كه قبلا آموزشش و با فيله گوساله گذاشته بودم،
ااخ كه هر چي از خوشمزگيش بگم كم گفتم???
كباب ترش مرغ
مواد لازم:
سينه مرغ ١ عدد درشت
گردو ٤-٣ عدد
پياز ١ عدد بزرگ
رب انار ٤-٥ قاشق غذاخوري
نمك و فلفل و پودر سير و پودر پياز مقدار لازم
سير ١ حبه كوچك
سبزي(چوچاق و خالواش)(جايگزين نعنا و جعفري ١ قاشق غذاخوري)
ليموي تازه ١ قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
ابتدا سينه مرغ را مكعبي خردكنيد ،سپس يه ظرف گود برداريد،پياز را رنده كنيد و بعد آبش رو بگيريد و آب پياز را در ظرف بريزيد سپس آبليموي تازه،نمك و فلفل و پودر سير و پودر پياز و يه حبه سير پوره شده،گردوي پودر شده و رب انار و سبزي كه ساطوري كرديد(من سبزي نداشتم براي همين نزدم كه بدون اونم حرف نداره عالي ميشه)را اضافه كنيد،اين شد سس مرينيت ما كه قراره فيله ها رو توش مزه دار كنيم بعد از اينكه همه مواد سس با فيله ها مخلوط شدن بزاريد يه ٢ ،٣ساعتي تو يخچال بمونه كه طبيعتا هر چه زمان بيشتري فيله ها تو سس بمونن كباب لذيذ تري خواهيم داشت،بعد از زمان طي شده جوجه ها را به سيخ بكشيد و كباب كنيد يا مثل من تو تابه سرخشون كنيد تا برشته بشن،(فقط موقع سرخ كردن حرارت گاز را خيلي زياد نكنيد،حرارت متوسط)در كنارش هم كته ساده و با گوجه اي كه رو گاز كباب كردم گذاشتم و ديگههههه نگم براتون امتحانش كنيد ،موادشم كه كم و ساده بود???
پ ن: ?اون هويج ها را هم كه گذاشتم بغل ظرفم هويج زرد يا ايرانيه كه طعمش مثل هويج نارنجيه خيلي فرقي نداره ولي واسه تنوع رنگي تو سالاد گزينه خوبيه
ایرانا –
aaaaliii bood😋😋