رضیم
رضیم
طرز تهیه جوجه کباب شالتو

موارد لازم + طرز تهیه

مواد لازم جوجه کباب شالتو :
فیله مرغ ۱۰ عدد
پیاز ۲ عدد
قارچ ۳-۴ عدد
لیمو ترش تازه ۱ عدد
فلفل دلمه قرمز ۱/۳
گردوی ۱۵۰ گرم
جعفری یا گشنیز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
رب انار ملس 2 قاشق غذاخوری
کره مقدار لازم
نمک،فلفل سیاه،زعفران دم کرده
گوجه فرنگی
طرز تهیه: ابتدا فیله های مرغ را مقداری با بیف کوب بکوبید تا مقداری پهن شود سپس با زعفران دم کرده به مدت حداقل ۱ ساعت مزه دار کنید سپس لیموترش تازه روی فیله ها بریزید و یکی از پیازها را خلالی خرد کنید،نمک و فلفل بپاشید و با دست مقداری فشار دهید و به مرغ اضافه کنید و حداقل دوساعت مزه دار کنید،هر چه زمان مزه دار شدن بیشتر باشه فیله ها لطیف تر و خوشمزه تر میشن،در این فاصله مواد وسط رول ها را حاضر میکنیم،پیاز را نگینی خرد کنید و مقداری تفت دهید تا سبک شود سپس فلفل دلمه قرمز را هم نگینی خیلی ریز خرد کنید و به پیاز اضافه کنید بعد از آن قارچ خرد شده و نگینی را اضافه و تفت دهید حرارت رو به بالا و مرتب هم بزنید تا آب مواد کشیده شود سپس گردوی پودر شده را اضافه کنید و دوباره مقداری تفت دهید ،سپس جعفری ساطوری شده؛همه مواد را روی شعله ملایم تا مواد کاملا با هم مخلوط و نرم و حتما له و خمیر شوند،بعد از آن شعله را خاموش کنید و رب انار بزنید حتما رب انار ملس باشه ؛ در این مرحله فیله های مرغ مزه دار شده را روی یک تخته بزرگ قرار می دهیم. داخل انها را با مخلوط به دست آمده پر می کنیم مثل ویدیو ،مراقب باشید مواد زیادی در داخل فیله ها قرار نگیرد چون ممکن است در هنگام رول کردن از وسط فیله ها بیرون بزند.
برای اینکه مواد به خوبی در همه جای فیله ها قرار گیرد آن را روی فیله ها پهن کنید و بعد فیله ها را رول کنید. برای رول کردن فیله از سمت پهن فیله رول کنید تا به نوک فیله جمع شود و به سیخ بکشید معمولا فیله شالتو رو با دو سیخ نازک به سیخ میکشن و در تابه یا روی زغالی کباب کنید و در اخر کار از سس(کره آبشده،نمک ،لیموترش تازه و زعفران) روی کباب های داغ ریخته و با نان یا برنج همراه با گوجه سرو میکنن

نظر خود را بیان کنید

1 دیدگاه برای طرز تهیه جوجه کباب شالتو

  1. 0903xxxx644

    خیلی عالی. موفق و سرافراز باشید

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *